’t Vosje Raadhuisstraat (vandaag open tot 23.00u)
tel. 073-521 48 66
’t Vosje Groote Wielen (morgen 11.30u tot 21.00u)
tel. 073-522 55 82

Opleidingen

De medewerkers van ‘t Vosje worden door middel van interne en externe cursussen opgeleid. Voor alle functies binnen het bedrijf zijn certificaten te behalen. Maar er zijn ook certificaten voor HACCP, afkortingen, aanvullen, basiskennis en gastbeleving.
  1. De afwashulp is verantwoordelijk voor het schoon-houden van het gastenverblijf en het doen van de afwas.
  2. De medewerker broodjeshoek is verantwoordelijk voor het bereiden van de broodjes en menu’s.
  3. De medewerker ijshoek is verantwoordelijk voor het bereiden van diverse ijsproducten, milkshakes en dranken.
  4. De kassamedewerker is verantwoordelijk voor het opnemen van de wensen van de gasten, het correct aanslaan van de bestellingen en het afrekenen van de bestelling.
  5. De medewerker frites bakken is verantwoordelijk voor het bereiden en het verpakken van frites.
  6. De medewerker snacks bakken is verantwoordelijk voor het bakken van de verschillende snacks en is eindverantwoordelijk voor de gehele bestelling.
  7. De bedrijfsleiders zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Samen met de directie vormen zij het management team.

Eetpaleis ’t Vosje is altijd op zoek naar nieuwe mensen die zich willen ontwikkelen in de fastservice branche. Een goede opleiding is daarbij heel belangrijk en daarom werkt Eetpaleis ’t Vosje samen met Fastserviceopleidingen.nl. Tevens is Eetpaleis ’t Vosje een erkend leerbedrijf. Wil je een fulltime baan en toch een HBO diploma halen, kan dat bij Eetpaleis ’t Vosje!

http://www.svo.nl  biedt een breed opleidingsaanbod!