’t Vosje Raadhuisstraat (vandaag 12.00u tot 23.00u)
tel. 073-521 48 66
’t Vosje Groote Wielen (vandaag 11.30u tot 21.00u)
tel. 073-522 55 82

’t Vosje nieuwe Jeugdpartner v.v. OJC ROSMALEN

donderdag 19 oktober 2017

Met ingang van het seizoen 2017/2018 wordt ’t Vosje Jeugdpartner van v.v. OJC ROSMALEN. Het contract, dat tijdens de Business League is ondertekend, betekent een intensievere relatie tussen ’t Vosje en v.v. OJC ROSMALEN. In de loop der jaren heeft Eetpaleis ’t Vosje veel betekent voor onze vereniging. V.v. OJC ROSMALEN is erg blij dat ’t Vosje nu de complete jeugdafdeling gaat ondersteunen.


Zo is ’t Vosje al jaren bordsponsor, kledingsponsor en fervent deelnemer van de Business League OJC. Door de opvallende oranje shirts, de grote opkomst in de kantine en het gezellige personeelsteam zijn ze een onmisbare schakel voor ons bedrijventoernooi.
De motivatie van Peter Vos, eigenaar van ’t Vosje, is om bij de dragen aan de talentenontwikkeling van de jeugdafdeling. Peter onderschrijft het belang van de jeugd voor een sportvereniging. Niet enkel voetbaltechnische ontwikkeling is daarbij leidend, zeker ook persoonlijke ontwikkeling van kinderen speelt een belangrijke rol.
Met Eetpaleis ’t Vosje Raadhuisstraat, Groote Wielen en ’t Vosje De Driesprong zijn ze voor de Rosmalenaren in ons midden een bekend fenomeen. ’t Vosje De Driesprong heeft onlangs een nieuw eetgedeelte erbij gemaakt en heeft onlangs een nieuw eetconcept gelanceerd. Onder ’t Vosje valt ook nog een modern en fris cateringbedrijf, genaamd Food on Wood. Tijdens de afsluiting van het seizoen heeft Food on Wood het buffet verzorgd voor de Business Vrienden, wat nadien veel positieve reactie opleverde.Terug naar het nieuwsoverzicht