’t Vosje Raadhuisstraat (morgen 12.00u tot 23.00u)
tel. 073-521 48 66
’t Vosje Groote Wielen (morgen 11.30u tot 21.00u)
tel. 073-522 55 82

Eetpaleis 't Vosje werkt mee aan de droomdag van Luuk

woensdag 10 mei 2017

Maandag 8 mei mochten we een bijzondere gast verwelkomen. Het was namelijk de droomdag van Luuk. Dream4Kids organiseerde deze dag en Luuk wilde graag als afsluiting van zijn droomdag eten bij Eetpaleis ’t Vosje! Het werd een smakelijke en gezellige afsluiting van zijn droomdag!
Dream4Kids laat de grootste dromen van kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een (jeugd)trauma in vervulling gaan tijdens een droomdag.


o’n dag draagt bij aan het zelfvertrouwen van het kind en aan hun vertrouwen in de wereld. Bovendien geeft een droomdag moed en positieve energie om weer in dromen te geloven, en laat het zien dat de toekomst ook iets moois te bieden heeft. Dream4Kids wil kinderen weer laten geloven in de toekomst. Laten zien dat zij ook belangrijk zijn.
Alleen al in Nederland heeft tussen de 25 en 50% van de kinderen te kampen met een trauma. Om te voorkomen dat deze kinderen ontwikkelingsproblemen of langdurige klachten overhouden aan de gebeurtenis, is een goede behandeling en begeleiding van levensbelang. Een droomdag is een klein maar belangrijk onderdeel van deze begeleiding. Een droomdag doorbreekt de negatieve spiraal waarin het kind zich bevindt. Na zo’n dag durft een kind weer te geloven en te dromen. Iets wat voor de meeste van ons vanzelfsprekend is. Klik hier voor meer informatieTerug naar het nieuwsoverzicht