’t Vosje Raadhuisstraat (vandaag 12.00u tot 22.00u)
tel. 073-521 48 66
’t Vosje Groote Wielen (vandaag 12.00u tot 21.00u)
tel. 073-522 55 82

Nieuws

’t Vosje nieuwe Jeugdpartner v.v. OJC ROSMALEN

donderdag 19 oktober 2017, Met ingang van het seizoen 2017/2018 wordt ’t Vosje Jeugdpartner van v.v. OJC ROSMALEN. Het contract, dat tijdens de Business League is ondertekend, betekent een intensievere relatie tussen ’t Vosje en v.v. OJC ROSMALEN. In de loop der jaren heeft Eetpaleis ’t Vosje veel betekent voor onze vereniging. V.v. OJC ROSMALEN is erg blij dat ’t Vosje nu de complete jeugdafdeling gaat ondersteunen.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje het decor voor het Bijna-Baantjes feestje

maandag 10 juli 2017, Op dinsdagmorgen 4 juli werd het succes van de pilot van de BijnaBaantjes, van de StichtingBijzonderGewoon gevierd. Vele mensen, waaronder wethouder Kagie, waren deze ochtend bij 't Vosje aanwezig.Lees verder

Eetpaleis 't Vosje staat ook op Proef Rosmalen!

woensdag 14 juni 2017, Eetpaleis 't Vosje is ook aanwezig op het nieuwe culinaire event van Rosmalen!!
'Proef Rosmalen' is een gezellig culinair event waarbij hapjes, drankjes en gezelligheid centraal staan. Het wordt gehouden op 24 & 25 juni op de Driesprong in Rosmalen.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje werkt mee aan de droomdag van Luuk

woensdag 10 mei 2017, Maandag 8 mei mochten we een bijzondere gast verwelkomen. Het was namelijk de droomdag van Luuk. Dream4Kids organiseerde deze dag en Luuk wilde graag als afsluiting van zijn droomdag eten bij Eetpaleis ’t Vosje! Het werd een smakelijke en gezellige afsluiting van zijn droomdag!
Dream4Kids laat de grootste dromen van kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een (jeugd)trauma in vervulling gaan tijdens een droomdag.


Lees verder

18 april zijn alle filialen van 't Vosje een dagje gesloten!

maandag 17 april 2017, Op 18 april is het weer zo ver! Dan hebben we onze personeelsdag. We zijn dan dinsdag 18 april de gehele dag gesloten!

Met veel plezier zien wij u graag woensdag weer.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje lanceert nieuw frites concept!!

woensdag 22 maart 2017, Eetpaleis 't Vosje lanceert nieuw frites concept!Het concept telt 8 frites en we hebben een speciale actie prijs voor iedereen! 


Lees verder

Introductie kippendijen is een succes!

maandag 6 maart 2017, De introductie van onze huisgemaakte kippendijen is een succes! De kippendijen zijn zowel los al in menuvorm te verkrijgen. Ze zijn ook in een BBQ variant te verkrijgen.


Lees verder

Betaal met de carnavalsmunt bij 't Vosje!

dinsdag 21 februari 2017, Op zaterdag25februari barst het carnaval weer los in Rosmalen.En ook dit jaar kunt u weer bij alle filialen van 't Vosje met de carnavalsmunt betalen! Opnieuw is er gedurende de carnaval 1 betaalmunt voor de Zandhazen en bijna alle horecabedrijven doen mee! Er zijn vijf horecagelegenheden waar men de munten kan kopen, dit kan bij,  De Kentering, Plein 51, Biercafé & Feestzaal D’n Beer, Grand café Bottles en Eetcafé De Likkepot. De vijf zaken geven samen 1 munt uit die een waarde heeft van € 2,25.


Lees verder

De shoarmakroket is er ook tijdens carnaval!

woensdag 15 februari 2017, De lekkerste snack tijdens carnaval weer verkijgbaar, de shoarmakroket.

Een heerlijke kroket met reepjes shoarma erin! De shoarmakroket eet je lekkerst met knoflooksaus! 


Lees verder

Bestellen en betalen via onze app wordt steeds populairder

dinsdag 24 januari 2017, De app is nu een half jaar beschikbaar en we mogen binnenkort onze 2500ste bestelling verwelkomen! Uiteraard zijn we constant bezig om de app te verbeteren! Zo is de wachttijd verkort en kunnen er meer bestellingen worden verwerkt.


Lees verder

Nieuw vegetarische snack bij Eetpaleis 't Vosje!

donderdag 12 januari 2017, Met de invoering van de Nasihap Oriëntal, heeft Eetpaleis 't Vosje een nieuwe vegetarische snack in haar assortiment! Hiermee speelt 't Vosje in op de toenemende vraag van vegetarische producten.


Lees verder

Verse tapas en huzarenschotels voor thuis!

woensdag 7 december 2016, Zin in tapas, maar geen zin om uren in de keuken te staan? Bestel Tapas bij 't Vosje!


Lees verder

In samenwerking met 't Vosje begint een jong , enthousiast team een nieuw bedrijf!

woensdag 23 november 2016, Food on Wood - lunch-borrel-catering
Net even anders dan anders. Waar presentatie net zo belangrijk is als smaak. Stoer en robuust. Waar ambachtelijke producten een hoofdrol spelen. En we trots zijn op onze eigen recepturen. 


Lees verder

Hij is er weer!

dinsdag 25 oktober 2016, De introductie van de pepernootkroket was vorig jaar een groot succes. Niet alleen werd de pepernootkroket goed ontvangen in de media, maar hij viel ook goed in de smaak bij onze gasten. Daarom is de pepernootkroket ook in 2016 weer verkrijgbaar!


Lees verder

Nina heeft een bijbaantje!

zondag 23 oktober 2016, Afgelopen maart was het dan zover, ​Nina heeft haar contract ondertekend bij Eetpaleis 't Vosje voor een bijna baantje. Nu ruim 5 maanden verder krijgt Nina een volwaardig arbeidscontract, waardoor haar bijna bijbaantje een bijbaan wordt!


Lees verder

Wintertijd bij Eetpaleis 't Vosje Rosmalen

zaterdag 22 oktober 2016, Op zondag 30 oktober gaat de klok een uur achteruit  En dat houdt in dat de wintertijd is ingaat


Lees verder

Eetpaleis ’t Vosje met 2 filialen in de top 100 van de cafetaria top 100

maandag 17 oktober 2016, Maandagavond 17 oktober was het weer zover, de uitreiking van de cafetaria top 100. Dit evenement vond plaats in studio 21 te Hilversum.  Daar kregen we,  te horen dat Eetpaleis ’t Vosje Rosmalen op plaats 23 is geëindigd  en de Groote Wielen  op plaats 61! Een prestatie waar we heel trots op zijn.


Lees verder

Vanaf maandag is onze herfstburger weer verkrijgbaar!

woensdag 28 september 2016, Vanaf maandag is onze nieuwe seizoensburger, de herfstburger weer verkrijgbaar! Deze heerlijke burger die bestaat uit 100% Black Angus burger,verse champignons,gekarameliseerde uien, rucola en een bospaddenstoelensaus.


Lees verder

1200 kinderen krijgen smakelijke afsluiting SJV kindervakantieweek!

dinsdag 23 augustus 2016, Meer dan 500 kilo frites, ongeveer 35 liter fritessaus en meer dan 325 meter aan frikadellen is er nodig om alle kinderen en vrijwilligers, op vrijdag 2september te voorzien van eten.


Lees verder

Nieuwe oogst aardappelen is gearriveerd!

woensdag 27 juli 2016, De nieuwe oogst van Farm Frites is gearriveerd! Deze heerlijke verse frites worden gemaakt van pas gerooide aardappelen, direct van het land. 


Lees verder

Peter Vos, is door het ROC, uitgeroepen tot Rosmalense ondernemer van 2016!!

maandag 27 juni 2016, Peter Vos van Eetpaleis 't Vosje is uitgeroepen tot Rosmalense ondernemer van het jaar 2016! 


Lees verder

't Vosje neemt deel aan de Business League OJC

zondag 26 juni 2016, In het kader van sportiviteit, bedrijvigheid en gezelligheid organiseert OJC ROSMALEN op vier donderdagen een bedrijvencompetitie. Maar liefst 24 teams uit de regio hebben zich ingeschreven om deel te nemen aan de tweede editie van de Business League OJC. Ook 't Vosje is met een team aanwezig! Iedereen is van harte welkom om de wedstrijden op deze zomeravonden te komen bekijken en waar nodig te komen aanmoedigen.


Lees verder

Happiness in a Bottle!

woensdag 11 mei 2016, Van 1 mei tot en met 31 december 2016 kunt u met uw Coca-Cola Contourflesjes een beleving geven die u niet snel zal vergeten.

Hoe werkt het?


Lees verder

Onze aspergekroket is opnieuw een groot succes

woensdag 27 april 2016, Hij is er alweer 2 weken, onze beroemde aspergekroket! Al vele jaren een absolute topper in ons assortiment!
Probeer hem snel want voor je het weet is de aspergetijd weer voorbij!


Lees verder

't Vosje introduceert bourgondische frites!

woensdag 16 maart 2016, Vanaf deze week krijgen onze voordeelpashouders 25% korting op 5 bourgondische frites. Het gaat om de volgende 5 frites:

 1. Boeren: een rijkelijk gevulde saus met stukjes gebakken spek, champignon en bieslook
 2. Goulash: heerlijk mals rundvlees met verse paprika, uien en kruiden
 3. Hete Kip: kipfilet in bouillon getrokken, verse paprika in een pittige saus
 4. Oriëntal: verse gebakken taugé, gefruite uitjes, oosterse kruiden en huisgemaakte satésaus   
 5. Babi pangang: met stukjes varkensvlees, kruiden in een zoete saus en atjar


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje maakt overstap naar Chaudfontaine

woensdag 17 februari 2016, Sinds kort heeft Eetpaleis 't Vosje Raadhuisstraat en Groote Wielen de overstap gemaakt naar Chaudfontaine. Chaudfontaine is een natuurlijke mineraalwater afkomstig uit een thermale bron aan de voet van de Belgische Ardennen. Hier wordt het water 60 jaar op een diepte van 1600 meter beschermd en gefilterd door de natuur zelf voordat het aan de oppervlakte ontspringt. 


Lees verder

Shoarmakroket is een succes

maandag 15 februari 2016, De Shoarmakroket is door het grote succes nog steeds verkrijgbaar bij 't Vosje!Lees verder

't Vosje steunt de anti-pest campagne van Stichting Veilig Onderwijs!

woensdag 27 januari 2016, Ook in 2016 steunt 't Vosje de campagne van Stichting Veilig Onderwijs Middels een advertentie op het anti-pest certificaat steunt 't Vosje de campagne van Stichting Veilig Onderwijs. 't Vosje plaatst al jareneen advertentie en zet deze actie ook door in 2016.


Lees verder

't Vosje introduceert Hotdogs

woensdag 20 januari 2016, Wegens groot succes hebben we besloten om ook in 2016 onze On Tour reis voor te zetten. En ook deze tour begint weer in Amerika! Nu niet met de burgers maar met hotdogs!


Lees verder

Speciaal voor Sinterklaas een schaal pepernoot bitterballen

woensdag 25 november 2015, De gezellige avonden komen er weer aan! Dus speciaal daarvoor hebben we een schaal, met 35 pepernoot bitterballen voor u samengesteld! Ook lekker voor de vrijdagmiddag borrel!


Lees verder

Onze On Tour gaat verder naar Spanje!

woensdag 4 november 2015, Onze On Tour reis is weer verder aan het reizen en maakt nu een stop in Spanje!


Lees verder

Verantwoord frituren

woensdag 21 oktober 2015, Al jaren wordt er bij Eetpaleis 't Vosje op een verantwoorde manier gefrituurd. In 2010 hebben we zelfs de MVO verantwoord frituren award gewonnen.  Maar wat houdt het nu precies in, dat gaan we hier proberen uit te leggen.


Lees verder

’t Vosje is op zoek naar een innoverende en creatieve kok voor catering!

donderdag 15 oktober 2015, ’t Vosje is een bekend familie bedrijf in Rosmalen en telt drie filialen. Eetpaleis ’t Vosje Rosmalen en Eetpaleis ’t Vosje zijn beide vooruitstrevende cafetaria’s. ’t Vosje De Driesprong is een restaurant met een uitgebreide lunchkaart en een tappaskaart.


Lees verder

De wereld van Farm Frites

maandag 12 oktober 2015, Onlangs werden we door Farm Frites gevraagd voor een interview in haar nieuwsblad! Het resultaat kunt u hier lezen!


Lees verder

Nieuws wordt een blog!

donderdag 1 oktober 2015, Vanaf nu is er een blog op onze site gekomen in plaats van het nieuwsoverzicht.
Zo kan iedereen het bericht delen, liken en erop reageren! Uiteraard krijgt u van ons een reactie terug!


Lees verder

Na het KOM festival lekker eten bij Eetpaleis 't Vosje!

donderdag 10 september 2015, De tweede zondag van september staat in het teken van het KOM festival! Ook dit jaar is er weer volop bedrijvigheid in het centrum. 


Lees verder

Betaal contactloos bij Eetpaleis 't Vosje!

woensdag 2 september 2015, Sinds kort kunt u bij Eetpaleis 't Rosmalen en bij de Groote Wielen contactloos betalen. Deze nieuwe vorm van betalen gaat sneller en is helemaal veilig!

Wij leggen het graag aan u uit hoe het werkt:

Bij contactloos betalen moet u de betaalpas kortstondig dichtbij de betaalautomaat houden om te betalen. Bij bedragen tot en met € 25,- is geen pincode nodig. Boven dit bedrag moet u wel altijd een pincode intikken op de betaalautomaat.


Lees verder

Wifi sterk verbeterd bij 't Vosje Rosmalen en bij 't Vosje De Driesprong

zondag 23 augustus 2015, Sinds deze maand is de Wifi verbinding sterk verbeterd bij 't Vosje Rosmalen en bij 't Vosje De Driesprong. Op beide lokaties is het bereik vergroot, zodat er nu ook Wifi is op het hele terras!


Lees verder

Nieuwe oogst aardappels staat voor de deur!!

woensdag 5 augustus 2015, Begin augustus wordt de nieuwe oogst van Farm Frites verwacht! Deze heerlijke verse frites worden gemaakt van pas gerooide aardappelen, direct van
het land. 


Lees verder

't Vosje trotse hoofdsponsor van het EK softbal voor vrouwen!

maandag 27 juli 2015, Vanaf zondag 19 juli tot en met zaterdag 25 juli was er in Rosmalen een internationaal top sport evenement. Het EK softbal voor vrouwen! Een heel belangrijk toernooi, omdat in 2020 softbal zelfs een olympische sport gaat worden. 't Vosje is trots voor dit evenement hoofdsponsor te zijn!


Lees verder

't Vosje beleeft geslaagde editie Business League OJC

maandag 27 juli 2015, Inmiddels is de eerste editie van de Business League OJC achter de rug. Deze editie was voor 't Vosje een groot succes! Weliswaar werd het toernooi niet gewonnen, maar gingen we toch met een prijs naar huis! 't Vosje won de teambuilding prijs omdat ze steeds veel supporters meenamen en het team alleen uit eigen mensen bestonden. 


Lees verder

't Vosje on Tour gaat verder naar Hawaii!

woensdag 22 juli 2015, Onze On Tour reis gaat verder naar Hawaii! Drie zomerse producten zijn er samengesteld!


Lees verder

't Vosje heeft een echte zomerburger!

woensdag 15 juli 2015, Nu de zomer echt is begonnen, heeft 't Vosje ook haar seizoensburger daarop aangepast!


Lees verder

't Vosje één van de hoofdsponsors van het EK softbal voor vrouwen!

woensdag 8 juli 2015, Van zondag 19 juli tot en met zaterdag 25 juli zullen de softbaldames weer strijden om het Europees Kampioenschap. Zeven dagen lang worden 90 top wedstrijden gespeeld om de belangrijkste fastpitch softbaltitel van Europa. 't Vosje is trots om als hoofdsponsor haar bijdrage te kunnen leveren aan dit topsport evenement. 


Lees verder

Heerlijk nieuw vis menu!

woensdag 1 juli 2015, Sinds kort staat er een heerlijk vis menu op de kaart bij 't Vosje! Zeker bij deze tropische temperaturen is het een perfect zomer gerecht.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje introduceert de Bacon Kaassoufflé

woensdag 17 juni 2015, NIEUW en alleen verkrijgbaar bij Eetpaleis 't Vosje in Rosmalen en Groote Wielen, de Bacon Kaassoufflé!! Deze week voor een proefprijs van 1,-


Lees verder

't Vosje neemt deel aan de Business League OJC

woensdag 10 juni 2015, Op 25 juni 2015 gaat de eerste editie van de Business League OJC van start en uiteraard neemt 't Vosje hier ook deel aan. Er is een team samengesteld die bestaat uit medewerkers van alle drie de filialen! Vier donderdagen lang wordt op het representatieve sportpark gestreden voor de OJC Business-schaal. 


Lees verder

't Vosje On Tour gaat verder naar Italië

woensdag 3 juni 2015, Onze tour gaat verder naar Italië, het land van de pasta's! Met vier heerlijke verse pasta's gaat 't Vosje u verrassen! Voordeelpashouders ontvangen 25% korting op de verschillende pasta's.


Lees verder

't Vosje Raadhuistraat stapt over van PET flesjes naar glazen flesjes!

dinsdag 2 juni 2015, Sinds kort is 't Vosje aan de Raadhuisstraat overgestapt van PET flesjes naar de  glazen flesjes. Door deze overstap creëert een hele andere beleving als met PET flesjes. 


Lees verder

Contactloos betalen bij 't Vosje!

maandag 25 mei 2015, 't Vosje heeft bij alle drie de filialen nieuwe mobile pinapparaten aangeschaft waarmee contactloos kan worden betaald. Bij Eetpaleis 't Vosje Raadhuisstraat en bij de Groote Wielen staan deze apparaten bij de ijshoek.


Lees verder

Eetpaleis ’t Vosje genomineerd voor de MVO prijs s-Hertogenbosch 2015

woensdag 20 mei 2015, Vol trots mogen wij melden dat Eetpaleis ‘t Vosje uit 23 bedrijven, samen met 5 andere bedrijven is genomineerd voor de MVO-prijs ’s-Hertogenbosch 2015.
De jury heeft in haar beoordeling de volgende elementen betrokken:
• innovatie
• potentie
• mogelijke impact
• rol als aanjager (in de branche)


Lees verder

70 jaar bevrijding: Eetpaleis ‘t Vosje verkoopt een Frietje Vrede!

woensdag 6 mei 2015, Eetpaleis ’t Vosje in Rosmalen gaat het Frietje Vrede verkopen. Met het Frietje Vrede koopt de gast voor 20 eurocent extra een vredesvorkje bij zijn patatje naar keuze. Daarmee maakt hij van zijn patatje een Frietje Vrede. Met de actie, die loopt tot en met 14 juni 2015, ondersteunt  Eetpaleis ‘t Vosje via War Child kinderen die elders op de wereld nog de gevolgen van oorlog ondervinden.


Lees verder

't Vosje On Tour gaat naar Azië

woensdag 29 april 2015, Na Amerika, Oostenrijk en Mexico gaat onze tour verder naar Azië! Ook nu hebben we hiervoor nieuwe typische gerechten uit Azië! Het gaat om de volgende producten:

 1. Snack
  Kip Teriyaki, malse kip met teriyaki saus en sesamzaad.
 2. Broodje
  Broodje kip teriyaki, flaguette met vers gebakken kipfilet, atjar, tauge, teriyaki saus en sesamzaad.
 3. Menu
  Een rijkelijk gevuld portie bami / nasi met verse atjar,augurkblokjes, verse kipsaté, satésaus, sambal en kroepoek 


Lees verder

NIEUW de Funny Mobile Slush!

woensdag 15 april 2015, 't Vosje probeert altijd met iets nieuws te komen! En dit jaar hebben we een nieuwe funny slush beker! 


Lees verder

’t Vosje on Tour gaat verder naar Mexico!

woensdag 8 april 2015, Vanaf 1 april gaat onze Tour verder! We landen in Mexico!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje verkoopt de lekkerste frikandel van Nederland!

woensdag 25 maart 2015, Het Centrum voor Smaakonderzoek (CSO), bekend van de nationale oliebollentest, heeft onder ruim zestig respondenten onderzoek gedaan naar de lekkerste frikandel. Het CSO concludeert dat de Frikandel Best Bite van de Belgische snackfabrikant Vanreusel als lekkerste is verkozen. 


Lees verder

't Vosje laat gasten nog comfortabeler zitten!

woensdag 18 maart 2015, Eetpaleis 't Vosje Rosmalen en Groote Wielen hebben volop geinvesteerd de afgelopen weken! Zo zijn er in beide filialen alle stoelen vervangen.


Lees verder

't Vosje haalt landelijke vakbladen!

woensdag 11 maart 2015, In kort tijdbestek haalde 't Vosje tweemaal een landelijk vakblad. Eind februari verscheen een artikel in het landelijk blad van Koninklijke Horeca Nederland! Een artikel over gasten binding met onze aunthentiek familierecept.


Lees verder

Het was weer een fijnfisjenie

woensdag 18 februari 2015, De doldwaze dagen zitten er weer op.


Lees verder

Alle filialen van 't Vosje klaar voor carnaval 2015!

woensdag 11 februari 2015, De laatste voorbereidingen voor de carnaval worden nog gedaan en dan kan ook bij 't Vosje de carnaval beginnen!


Lees verder

Twee prijswinnaars van een jaar lang gratis friet bij Eetpaleis 't Vosje

woensdag 28 januari 2015, De één  stuurde hun leukste FrietFoto in en dat bleek één van de winnende prenten te zijn!  En de andere  deden tijdens de Week van de Friet  mee aan de FrietEnquête!  De familie van Heck en de familie Elfring , beide uit Rosmalen  mochten op dinsdag 27 januari  handen van Peter Vos, van Eetpaleis ‘t Vosje de vouchers in ontvangst nemen. En deze prijs is goed voor een jaar lang elke week een gratis gezinszak lekker knapperige frietjes!


Lees verder

't Vosje draait succesvolle eerste actie week!

woensdag 21 januari 2015, Precies een week geleden lanceerde Eetpaleis 't Vosje haar nieuwe burgersconcept! Een echte kwaliteitshamburger, eigen broodje en vele verschillende soorten burgers zorgden ervoor dat veel gasten het wilden proberen.


Lees verder

't Vosje lanceert nieuw burgersconcept!

woensdag 14 januari 2015, Vanaf vandaag zijn de nieuwe burgers bij Eetpaleis 't Vosje te verkrijgen! Er zijn 8 vernieuwde hamburges en ook de vis en kipburger zijn verbeterd.


Lees verder

2015: Veel vernieuwing op komst!

woensdag 7 januari 2015, Het jaar 2015 is begonnen en het wordt een jaar waar 't Vosje veel nieuwe en innovatieve activiteiten gaan plaats vinden! Later vandaag maken we bekend wat de eerste zal zijn! 't Vosje gaat on tour! Eerste stop is Amerika en vanaf volgende week lanceren we ons nieuwe hamburgersconcept.


Lees verder

Bestel op tijd uw huzarenschotels voor de feestdagen!

woensdag 17 december 2014, De feestdagen staan weer voor de deur! Een tijd vol gezelligheid! U kunt bij Eetpaleis ‘t Vosje uiteraard weer terecht voor onze welbekende verse huzarenschotels!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje klaar voor de nieuwe allergenenwet

woensdag 10 december 2014, Op 13 december 2014 wordt een nieuwe verordening van de EU van kracht over het verstrekken van voedselinformatie aan gasten. Een belangrijk onderdeel van de nieuwe Verordening betreffende de verstrekking van voedselinformatie aan consumenten (‘Verordening Voedselinformatie’) gaat over het vermelden van allergenen.


Lees verder

Hoog bezoek bij Eetpaleis 't Vosje Groote Wielen

donderdag 4 december 2014, Op woensdag 3 december kwam Sinterklaas met zijn pieten naar het winkelcentrum op de Groote Wielen!! En dat was te merken!


Lees verder

Eetpaleis ’t Vosje stapt over op een nog duurzamer fritesbakje!

woensdag 26 november 2014, Langzaam gaat Eetpaleis ’t Vosje volledig over op fritesbakjes die gemaakt zijn van Polypropyleen. Om het u makkelijk uit te leggen betekend dit dat het materiaal  en het vervaardigen van het fritesbakje bakje veel minder milieubelastend is, dan bij het huidige bakje!


Lees verder

Doe mee aan de Sinterklaas kleurwedstrijd!

woensdag 19 november 2014, Samen met Sinterklaas organiseren we een leuke kleurwedstrijd bij Eetpaleis 't Vosje! Met deze kleurwedstrijd kun je een speelgoedbon winnen ter waarde van 50,-! Deze bon is zowel te winnen bij 't Vosje Raadhuisstraat als bij 't Vosje Groote Wielen!


Lees verder

't Vosje gaat als eerste over op biologische clean label filet americain!

woensdag 12 november 2014, Sinds kort heeft 't Vosje een nieuwe pure filet americain in haar assortiment! In de filet americain worden enkel pure producten gebruikt en er worden geen E-nummers toegevoegd. De e-nummers zijn vervangen door gebruik te maken van 'oude' conserveringstechnieken.


Lees verder

’t Vosje beleefde een geslaagde personeelsdag!

woensdag 5 november 2014, Op maandag 3 november was het weer zover! Die dag stond in het teken van onze jaarlijkse personeelsdag! ’s Morgens werden alle medewerkers van alle vestigingen verwacht bij Eetpaleis 't Vosje Rosmalen. Rond 12:30 uur vertrokken we, met een groep van ongeveer 50 personen, naar de Voltage in Tilburg, waar een druk, maar gevarieerd programma was samengesteld.


Lees verder

Medewerker Eetpaleis ’t Vosje Milan Schöningh Fastservice kanjer 2014

woensdag 29 oktober 2014, Op 27 oktober 2014 heeft de XXXL Graduation Party van SVO vakopleiding food plaats gevonden. Ruim 1.200 studenten, praktijkopleiders, familieleden, partners, vrienden waren in Utrecht aanwezig voor deze jaarlijkse diploma uitreiking. En daar werd Milan uitgeroepen tot Fastservice Kanjer van 2014!


Lees verder

't Vosje is op maandag 3 november gesloten!

maandag 27 oktober 2014, Alle drie de filialen van 't Vosje zijn op maandag 3 november gesloten wegens onze jaarlijkse personeelsdag!


Lees verder

Wintertijd

zondag 26 oktober 2014, Op zondag 26 oktober wordt de klok een uur achteruit gezet. En dat houdt in dat de wiintertijd ingaat.


Lees verder

Vier medewerkers geslaagd bij de fastserviceopleidingen

donderdag 23 oktober 2014, Vier medewekers van Eetpaleis 't Vosje Rosmalen en Groote Wielen studeerden afgelopen schooljaar aan de fastservice opleiding in Best. Alle drie zijn ze geslaagd!


Lees verder

't Vosje reikt cheque t.w.v. € 375,- uit aan Stichting Bijzonder Gewoon

woensdag 22 oktober 2014, Op zaterdag 11 oktober was het goede doelendag bij Eetpaleis 't Vosje Rosmalen en Groote Wielen. De opbrengst kwam uit op het mooie bedrag van € 375,-!


Lees verder

Maak kans op € 1000,-!

woensdag 15 oktober 2014, Bestel de Snack Zonder Naam, ervaar de lekkere smaak en verzin een leuke naam! Wie weet win je dan € 1000,- en eeuwige roem!!


Lees verder

Programma Week van de Friet

woensdag 8 oktober 2014, Tijdens de week van de frites willen wij ook onze gasten EXTRA voordeel geven! Vanaf maandag 6 oktober is er bijna elke dag extra voordeel voor onze gasten.


Lees verder

't Vosje neemt deel aan Eten en Drinken, Thuis in Rosmalen

woensdag 1 oktober 2014, Alles wat Rosmalen te bieden heeft op het gebied van eten en drinken! Het borrelt en het bruist op 4 oktober in De Kentering. Onder het motto ‘Eten en Drinken, Thuis in Rosmalen’, komt alles op dat gebied ruimschoots aan bod. Uiteraard mag Eetpaleis 't Vosje daar niet ontbreken!


Lees verder

Friet, frites of patat?

dinsdag 30 september 2014, Of het nou friet, frites of patat is, het is alle drie goed en wanneer ze goed gefrituurd zijn alle drie even lekker. "Frites" komt uit de Franse keuken en heeft meer betrekking op de bereidingsvorm, namelijk gefrituurde aardappelen, oftewel Pommes Frites.

Afhankelijk waar je woont of hoe je bent opgevoed gebruik je voor deze gefrituurde lekkernij het woordje "Friet" of "patat". Overeenstemming hierover zullen we nooit bereiken. Onze zuiderburen gebruiken de benaming friet en frieten. Een patat is bij hen een aardappel.

Volgens het woordenboek de "Dikke" Van Dale heeft 'patat' meerdere betekenissen:
■Patat = een aardappel
■Patat = een klap of slag
■Patat = een verkorting van patates frites, een synoniem voor friet

De vakvereniging voor professionele frituurders heeft daarom als initiatiefnemer van de Nationale Week van de Friet gekozen voor 'friet' in al haar officiële uitingen.


Lees verder

Van aardappel tot frietje, beleef deze wondere wereld!

dinsdag 30 september 2014, Eetpaleis ’t Vosje verwerkt meer dan 100.000 kilo frites per jaar! Voordat de frites geconsumeerd kan worden gaat er een lang en nauwkeurig proces aan vooraf. Dit proces gaat 24 per dag en 365 dagen per jaar door.
Lees verder

Eetpaleis 't Vosje voor de vierde maal met 2 vestigingen in de Cafetaria Top 100!

woensdag 24 september 2014, Voor de vierde keer op rij is het Eetpaleis 't Vosje  gelukt om met beide vestigingen een plaats te bemachtigen in de Cafetaria Top 100.


Lees verder

Win 2 kaartjes voor Shockerz

woensdag 10 september 2014, Eetpaleis 't Vosje Rosmalen dingt mee om de titel beste cafetaria van Nederland! Deze titel wordt bepaald door een vakjury, maar ook kan het publiek bepalen wie zij de beste cafetaria van Nederland vinden!

Om onze stemmers te belonen maken zij kans op 2 gratis kaarten voor het grootste hardstyle feest van Rosmalen, SHOCKERZ.

Ga naar www.stemopjouwcafetaria.nl
Log in met je Facebook
Toets op oké
Zoek Eetpaleis ‘t Vosje Rosmalen
Selecteer deze en druk op STEM
Maak een print screen en mail deze naar go@eetpaleisvosje.nl

Deze actie loopt tot en met 30 september!

De winnaar van de publieksprijs wordt maandag 27 oktober bekendgemaakt tijdens het Top 100 Event in Nijkerk. Uiteraard hoopt Eetpaleis 't Vosje Rosmalen op zoveel mogelijk stemmen!


Lees verder

Winnaar selfie actie bekend!

woensdag 3 september 2014, Tot 24 augustus konden de selfies worden ingeleverd via de mail of op facebook! Het was de eerste keer dat 't Vosje deze actie organiseerde en het leverde erg leuke foto's en selfies op!


Lees verder

EXTRA voordeel vanaf 2 september!

maandag 25 augustus 2014, Alle gasten die een voordeelpas van Eetpaleis 't Vosje hebben krijgen 25% korting op alle snacks die gemaakt zijn volgens eigen receptuur!


Lees verder

't Vosje presenteert DE ZOMERHIT van 2014!!!

donderdag 5 juni 2014, Een heerlijke milkshake met fruitparels erin, dat is de nieuwe shake van 't Vosje! U kunt de fruitparels met alle smaken milkshakes combineren! Ook erg lekker met slagroom!


Lees verder

't Vosje sponsor van Schoolsport Olympiade Rosmalen 2014

dinsdag 27 mei 2014, 't Vosje treed als sponsor op tijdens de Schoolsport Olympiade Rosmalen 2014.


Lees verder

't Vosje neemt deel aan bewonersbijeenkomst: Samen voor elkaar in

woensdag 14 mei 2014, Wijkraad Centrum/Hondsberg en Zorgzaam Netwerk Rosmalen organiseren op dinsdag 20 mei een bewonersbijeenkomst met als thema: Samen voor elkaar.


Lees verder

Extra voordeel op een nieuwe Surinaamse snack!

woensdag 30 april 2014, Voordeelpashouders ontvangen vanaf deze week 25% korting op de Roti-Roll. Deze nieuwe, typische Surinaamse snack is zowel los als in menuvorm te verkrijgen!


Lees verder

Hij is er weer: De aspergekroket!

woensdag 16 april 2014, Sinds vorige week is de aspergekroket weer verkrijgbaar bij Eetpaleis 't Vosje Rosmalen en Groote Wielen! Vele gasten kijken er al lang naar uit om de meest succesvolle seizoenskroket te proeven!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje en Farm Frites staan beide voor duurzaam ondernemen

vrijdag 4 april 2014, Duurzaam ondernemen is al jaren een hoofddoelstelling van ’t Vosje! Niet voor niets kwam in 2010 de beloning toen 't Vosje verkozen werd tot meest duurzame fastservice bedrijf van Nederland.


Lees verder

GRATIS naar The Strip on tour in de Maaspoort!

woensdag 26 maart 2014, Bij een besteding van € 10,- of meer krijg je gratis 2 kaarten t.w.v. 45,- voor The Strip on tour in de Maaspoort.


Lees verder

Openingstijden filialen 't Vosje met de Paasdagen!

zondag 23 maart 2014, Eetpaleis 't Vosje Rosmalen en Groote Wielen hanteren tijdens de Paasdagen de gebruikelijke openingstijden. 't Vosje de driesprong past haar tijden iets aan. Hieronder vindt u het overzicht:


Lees verder

Wegens groot succes blijven de pasta's vast in het assortiment!

woensdag 12 maart 2014, De verwachtingen van de pasta's waren hooggespannen, maar na een succesvolle actie periode is besloten om pasta's vast in het assortiment op te nemen!


Lees verder

Duurzame frituurolie op rolletjes!

woensdag 19 februari 2014, Eetpaleis 't Vosje investeert opnieuw in duurzaamheid door gebruik van een duurzame frituurolie in een duurzame verpakking


Lees verder

Personeel, de spil waar alles om draait!

woensdag 12 februari 2014, Binnen Eetpaleis ‘t Vosje is het personeel de belangrijkste succesfactor. Niet voor niets besteedt Eetpaleis ’t Vosje veel tijd en energie aan de opleidingen en voortdurende bijscholing. Zo mag een nieuw personeelslid pas aan de slag, als een uitgebreide training op het gebied van HACCP gevolgd is en het examen succesvol is afgelegd. Daarnaast zijn er maar liefst 12 interne opleidingen, die het kennisniveau van elke medewerker waarborgen. Ook worden er ongeveer 8 maal per jaar een algemene personeelsvergadering georganiseerd en het management team van Eetpaleis ’t Vosje komt bijna elke week bij elkaar!


Lees verder

Vegetarische voordeelweken!!

woensdag 5 februari 2014, Vanaf deze week is er een vegetarische actie bij Eetpaleis 't Vosje! Gasten met de voordeelpas ontvangen 25% korting op verschillende vegetarische producten.


Lees verder

't Vosje pakt uit tijdens carnaval!!

woensdag 29 januari 2014, Ook voor Eetpaleis 't Vosje wordt deze carnaval groter dan ooit tevoren! Zij gaan immers de friteswagen in het feestpaviljoen op de Driesprong bemannen!


Lees verder

‘t Vosje informeert duizenden gasten via het internet.

woensdag 22 januari 2014, Alweer een paar jaar geleden is ’t Vosje actief begonnen met een informeren van onze gasten via het internet. Op dit moment informeert ’t Vosje enkele duizenden gasten op deze manier. Via de populaire social media sites Twitter en Facebook bereikt ’t Vosje al meer dan 1300 mensen.


Lees verder

Win een weekend Ibiza!

woensdag 15 januari 2014, Sinds deze week ontvangen alle gasten een kaartje van Gast is Koning. Met dat kaartje kunnen de gasten naar de site van Gast is Koning gaan en daar een mening geven over Eetpaleis 't Vosje Rosmalen, Groote Wielen of 't Vosje De Driesprong.


Lees verder

Profiteer van EXTRA wintervoordeel!!

woensdag 8 januari 2014, Vanaf 4 januari tot en met 31 januari krijgen voordeelpashouders 10% korting op het gehele assortiment!


Lees verder

GELUKKIG NIEUWJAAR!!

woensdag 1 januari 2014, Namens alle medewerkers van 't Vosje wensen wij u een heel gelukkig en smaakvol 2014 toe!


Lees verder

Namens alle medewerkers van 't Vosje wensen wij u fijne feestdagen!

woensdag 25 december 2013,


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje Rosmalen OPEN op 2de Kerstdag!

woensdag 18 december 2013, Tijdens de feestdagen hanteren Eetpaleis 't Vosje Rosmalen en Groote Wielen gewijzigde openingstijden.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje Groote Wielen sponsort de nieuwjaarsduik!

maandag 9 december 2013, Op 1 januari 2014 om 13.00 uur wordt voor de tweede keer de Nieuwjaarsduik georganiseerd aan het strand van de Groote Wielenplas in Rosmalen. Sterren on tour verzorgt optredens van DEAN SAUNDERS, MIKE & COLIN EN YOSEE!


Lees verder

Profiteer nu van EXTRA voordeel!!

woensdag 4 december 2013, Alle voordeelpashouders ontvangen 25% korting op alle losse frites, met uitzondering van menu's en supertjes!


Lees verder

De leukste snackbar van Noord Brabant en de creativiteitsprijs!

woensdag 27 november 2013, De leukste snackbar van Noord Brabant, de creativiteitsprijs gewonnen en we zijn de op1 na leukste snackbar van Nederland!


Lees verder

Winkelcentrum Groote Wielen vierde haar 5 jarig bestaan

zondag 24 november 2013, Op zaterdag 23 november vierde het winkelcentrum op de Groote Wielen haar 5 jarig bestaan! De hele dag door werden er diverse leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud!


Lees verder

't Vosje introduceert: Wimpie saus!

woensdag 13 november 2013, Sinds deze week heeft Eetapleis 't Vosje de Wimpie saus in haar assortiment opgenomen! Een saus zoals iedereen die kent uit eigen keuken!


Lees verder

KHN-directeur Lodewijk van der Grinten op werkbezoek bij Eetpaleis 't Vosje

donderdag 7 november 2013, Op donderdag 7 november bracht Lodewijk van der Grinten een werkbezoek aan de gemeente Den Bosch. En een bezoek aan Eetpaleis 't Vosje Rosmalen stond ook op de agenda.


Lees verder

Vakjury zet Eetpaleis ’t Vosje in de absolute top van Nederland!

dinsdag 29 oktober 2013, In de jaarlijkse strijd om een plaats in de Cafetaria Top 100 is Eetpaleis ’t Vosje Rosmalen op plaats nummer 9 geëindigd. Eetpaleis ’t Vosje Groote Wielen behaalde de 22e plaats. Hiermee heeft Rosmalen als enige gemeente in Nederland twee cafetaria’s in de top 25 staan! Een unieke prestatie waar het team van ’t Vosje zeer trots op is!


Lees verder

Gewijzigde openingstijden!

zondag 27 oktober 2013, Op zondag 27 oktober is de klok een uur terug gezet. En dat houdt in dat de wintertijd ingaat. Zoals u van ons gewend bent past ’t Vosje ook zijn openingstijden aan.


Lees verder

Oosters voordeel bij 't Vosje!!

woensdag 23 oktober 2013, Vanaf deze week ontvangen alle voordeelpashouders 25% korting op vele oosterse producten!


Lees verder

De FINALE ronde, voor de Leukste Snackbar van Nederland, is begonnen!!

woensdag 16 oktober 2013, De komende vier weken kan er, voor de laatste keer, gestemd worden voor de verkiezing Leukste Snackbar van Nederland!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje de Leukste Snackbar van Noord Brabant!

woensdag 9 oktober 2013, In de race bij de zoektocht naar de leukste snackbar van Nederland heeft Eetpaleis ’t Vosje zich geplaatst voor de grote finale ronde!


Lees verder

Proef GRATIS onze vernieuwde kipkorn!!

woensdag 2 oktober 2013, U leest het goed! Tot en met 6 oktober kunt u gratis onze vernieuwde en verbeterde kipkorn proeven! U hoeft alleen uw stembevestiging te laten zien!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje introduceert de Kaasstick met een proefprijs van 1,95!

woensdag 25 september 2013, Sinds deze week heeft 't Vosje een nieuwe vegetarische snack in haar assortiment opgenomen! De kaasstick bestaat uit 4 verschillende mini kaassoufflés op een stokje!


Lees verder

Eetpaleis ’t Vosje hard op weg naar de finale ronde verkiezing Leukste Snackbar!

woensdag 18 september 2013, Maandag 16 september werd de tweede tussenstand bekend gemaakt voor de verkiezing Leukste Snackbar van Nederland! Eetpaleis ’t Vosje staat op de eerste plaats in de provincieronde!


Lees verder

Voordeelweken!

woensdag 11 september 2013, Vanaf deze week ontvangen alle voordeelpashouders 25% korting op alle 'luxe 'frites!


Lees verder

't Vosje haalt de lokale media!

woensdag 28 augustus 2013, Dat Eetpaleis 't Vosje de leukste snackbar bar van Den Bosch is en daarmee nog steeds in de race in om de leukste snackbar van Nederland blijft niet onopgemerkt!


Lees verder

Verkiezing van de Leukste Snackbar van Nederland gaat verder!

woensdag 21 augustus 2013, Vanaf maandag 19 augustus kan er weer gestemd worden voor de verkiezing Leukste Snackbar van Nederland. Als winnaar van de gemeente Den Bosch gaan we nu door om de winnaar van Noord Brabant te worden!


Lees verder

Gratis frites, frikandellen en fritessaus voor 1500 kinderen + vrijwilligers!

vrijdag 9 augustus 2013, Voor de 19de keer op rij voorzag Eetpaleis ’t Vosje, de SJV, GRATIS van ongeveer 1500 frites, fritessaus en frikandellen.


Lees verder

Nieuwe oogst aardappelen is er!

woensdag 31 juli 2013, Het is weer zover! Het nieuwe aardappelseizoen gaat van start met de aanlevering van jonge, vers-van-het-land aardappelen!


Lees verder

't Vosje verrast zwemmende kinderen met strandbal en ijsje

woensdag 24 juli 2013, De kinderen die zondagmiddag rond 13.00 uur aan het zwemmen waren bij de Groote Wielen Plas in Rosmalen, kregen een gratis strandbal en ijsje.


Lees verder

Nieuw terras voor ’t Vosje Rosmalen

woensdag 17 juli 2013, ’t Vosje Rosmalen heeft sinds deze week een nieuw terras. Het terras is opnieuw betegeld en er is een nieuwe luifel geplaatst.


Lees verder

Eetpaleis ’t Vosje uit Rosmalen de leukste snackbar van Den Bosch!!

woensdag 10 juli 2013, In de race bij de zoektocht naar de leukste snackbar van Nederland heeft Eetpaleis ’t Vosje zich geplaatst voor de volgende ronde. Eetpaleis ’t Vosje mag het, als gemeente winnaar, op gaan nemen om de leukste snackbar van Noord Brabant te worden om zo aan de finaleronde mee te doen.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje kleurt wederom groen!

maandag 1 juli 2013, Ook in 2013 krijgen alle vestigingen van 't Vosje bezoek van het inspectiebureau Houwers Holtackers. Deze keer kregen zowel Eetpaleis 't Vosje Rosmalen als de Groote Wielen een bezoek.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje voorlopig op eerste plaats bij verkiezing leukste snackbar!

woensdag 19 juni 2013, In de tussenstand van 17 juni staat Eetpaleis ’t Vosje Rosmalen op de eerste plaats om de leukste snackbar van Den Bosch te worden. Tot 7 juli kan er gestemd worden, daarna gaan de twee leukste snackbars naar de volgende ronde!


Lees verder

Nieuwe menukaart online te downloaden

woensdag 12 juni 2013, Met trots heeft Eetpaleis 't Vosje haar nieuwe kaart gepresenteerd! Op deze kaart staan verschillende nieuwe producten.


Lees verder

Voordeelweken!!

woensdag 5 juni 2013, Vanaf deze week ontvangen alle voordeelpashouders 25% korting op alle losse kroketten, die gemaakt zijn volgens eigen receptuur!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje sponsort het 20 jarig bestaan van 't Kwekkeltje!

woensdag 29 mei 2013, Op zondag 26 mei was het feest in speeltuin 't Kwekkeltje. Die dag was de speeltuin omgetoverd tot een sprookjesbos, waarbij er van alles voor de kinderen was georganiseerd.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje Rosmalen de leukste snackbar van Nederland!

maandag 27 mei 2013, Eetpaleis 't Vosje is genomineerd voor de leukste snackbar van Nederland! Om kans te maken op die titel hebben we de stemmen nodig van onze gasten!


Lees verder

Stoeren jongensdag, Bijzonder Gewoon, begint bij Eetpaleis 't Vosje!

zondag 26 mei 2013, Op zaterdag 25 mei werd deze bijzondere dag georganiseerd! De dag begon om 12.00 uur bij Eetpaleis 't Vosje Rosmalen met een lekker frietje en snack, voor de ouders was er een lekker bakje koffie of thee.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje schrijft zich opnieuw in voor de cafetaria top 100!

maandag 20 mei 2013, Eetpaleis 't Vosje heeft zich, met beide vestigingen, ingeschreven voor de cafetaria top 100!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje introduceert nieuwe kaart!

maandag 20 mei 2013, Met trots heeft Eetpaleis 't Vosje haar nieuwe kaart gepresenteerd! Op deze kaart staan verschillende nieuwe producten.


Lees verder

Het leukste ijsje van deze zomer: De M&M's sundae

woensdag 15 mei 2013, Opnieuw brengt 't Vosje een nieuw ijsproduct uit! Na de funny slush, ijskoffie en de uitbreiding van het vers fruitassortiment komt 't Vosje nu met de M&M sundae!


Lees verder

Toon Martens 12 juli 1954 – 9 mei 2013

vrijdag 10 mei 2013, 9 mei bereikten ons het droevige nieuws dat Toon Martens is overleden aan de gevolgen van een hartaanval. Toon Martens werkte bij ’t Vosje, vanaf 1972 tot aan oktober 2000, waarna hij werd getroffen door een herseninfarct.


Lees verder

Vanaf nu opnieuw verkrijgbaar: ijskoffie!!

woensdag 8 mei 2013, Bij Eetpaleis 't Vosje Rosmalen en Groote Wielen kun je vanaf vandaag weer de heerlijke ijskoffie bestellen! In 2012 was deze al een groot succes!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje breidt haar ijshoek uit met vers fruit!

woensdag 1 mei 2013, Het ijsseizoen komt op gang en om nog meer variatie aan te bieden heeft Eetpaleis 't Vosje besloten om nog meer met vers fruit te werken. Zo kunnen de gasten, naast verse aardbeien en verse banaan, voortaan ook kiezen uit verse meloen en verse kiwi!


Lees verder

Voordeelweken!!

dinsdag 23 april 2013, Vanaf deze week ontvangen alle voordeelpashouders 25% korting op alle maaltijdsalades, slaatjes en smoothies!


Lees verder

Funny slush vanaf nu weer verkrijgbaar!!

woensdag 10 april 2013, De altijd succesvolle funny slush is vanaf nu weer verkrijgbaar en dit jaar in speciale 3D bekers.


Lees verder

Vanaf nu ook maaltijdsalades bij ‘t Vosje Rosmalen en Groote Wielen

woensdag 3 april 2013, Sinds kort zijn de salades bij Eetpaleis ’t Vosje aangepast. Zo zijn er nu 3 verse maaltijdsalades voor u samengesteld. Er is een salade kip, salade carpaccio en een salade zalm.


Lees verder

Alle filialen gaan over naar hetzelfde koffieconcept!

zondag 24 maart 2013, Van Reuser & Smulders is het koffiemerk wat al enige tijd wordt gevoerd bij 't Vosje De Driesprong. Doordat we daar veel complimenten over krijgen hebben we besloten om ook met de twee andere filialen over te stappen!


Lees verder

Al ruim 750 volgers op Twitter!!

woensdag 20 maart 2013, In de laatste 3 weken zijn er meer dan 120 volgers op Twitter erbij gekomen! Nog ongeveer 250 te gaan en dan hebben we de 1000 volgers bereikt. Als dat gebeurt verloten we onder de volgers een gratis avondje tapas eten bij 't Vosje De Driesprong!


Lees verder

't Vosje laat meubilair maken bij Cello!

woensdag 13 maart 2013, De houten tuinbanken en de twee lange banken zijn gemaakt door de medewerkers van Cello. Onder begeleiding worden daar de mooiste meubels gemaakt!


Lees verder

Medewerkers van 't Vosje volgen professionele overvaltraining

woensdag 27 februari 2013, Niet alleen wil ’t Vosje zich blijven ontwikkelen op haar vakgebied, maar ook zeker in veiligheid! Medewerkers van ’t Vosje moeten altijd met een veilig gevoel gaan werken. Middels vele preventiemaatregelen en strakke interne bedrijfsafspraken creëert ’t Vosje dit gevoel. Daarnaast gaan diverse medewerkers op BHV cursus en zijn er interne trainingen inzake brand en overval.


Lees verder

Proef eens de bitterbal kwartet!

woensdag 30 januari 2013, De bitterbal kwartet is weer een snack die gemaakt volgens eigen receptuur en bestaat uit: een hete kip, saté, goulash en een rundsvlees bitterbal!


Lees verder

Betaal met de carnavalsmunt bij 't Vosje!

zondag 27 januari 2013, Nog even en dan barst het carnaval weer los in Rosmalen. Tijdens de carnaval kunt u bij alle vestigingen van ’t Vosje betalen met de speciale carnavalsmunt die u in het dorp kunt kopen.


Lees verder

’t Vosje wilt haar gastvrijheid, ook in 2013, verder optimaliseren

woensdag 9 januari 2013, ’t Vosje wilt haar gastvrijheid verder optimaliseren in 2013. Ook 't Vosje De Driesprong krijgt in 2013 te maken met verschillende mysterie bezoeken, door Gast is Koning.


Lees verder

Nieuwe actie heeft een oosters tintje!

woensdag 12 december 2012, Alle voordeelpashouders ontvangen 25% korting op de nieuwe actie! Deze nieuwe actie bestaat uit drie producten.


Lees verder

't Vosje De Driesprong doet mee aan de Kerstmarkt

woensdag 5 december 2012, Ook dit jaar is er weer een gezellige kerstmarkt in het centrum van Rosmalen. 't Vosje De Driesprong zal ook aan deze markt meedoen middels een kraampje te bemannen waar de bezoekers een culiniaire verrassing staat te wachten! De kerstmarkt vindt plaats op zondag 16 december van 12.00 uur tot 17.00


Lees verder

De intocht van Sinterklaas was gezellig druk!

dinsdag 27 november 2012, De Sint was dit jaar mooi op tijd op de Driesprong. Het zonnetje scheen en het windje was stevig. Maar het was droog en dat was aan het begin van de dag wel anders. Er was een echte Rasta Piet en de kunstpieten deden weer erg hun best. En voordat de Sint echt op de Driesprong arriveerde, konden kinderen genieten van de kunstjes en natuurlijk uit volle borst meezingen met liedjes!


Lees verder

Natuurmonumenten plant 2 bomen namens Eetpaleis ‘t Vosje!

woensdag 21 november 2012, Dat Eetpaleis ’t Vosje al enige tijd verantwoorde koffie schenkt werd op zaterdag 10 november weer eens bewezen. Mede door de afname van koffie kon Natuurmonumenten 2 bomen planten! In een prachtige herfstsfeer zijn zaterdag 10 november op de Ramenberg ruim 800 bomen geplant. Over enkele jaren staan hier eiken, beuken, lindebomen en meidoorn als schuilplaats voor alle dieren van de Veluwe. Onder toeziend oog van vrijwilligers van Natuurmonumenten werden de spades ter hand genomen, om de bomen goed te planten. Aan elke boom kwam een boomschijfje te hangen met een persoonlijke wens of tekst.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje Rosmalen op plaats 10 en Groote Wielen op plaats 70 in de cafetaria top 100!

woensdag 24 oktober 2012, Met trots delen wij mee dat ,Eetpaleis ’t Vosje Rosmalen en Eetpaleis ’t Vosje Groote Wielen zijn opgenomen in de landelijke Cafetaria Top 100, een onafhankelijke ranglijst van topcafetaria’s, samengesteld op initiatief van vakblad Snackkoerier.


Lees verder

Interview over duurzaam ondernemen!

zaterdag 20 oktober 2012, Onlangs heeft 't Vosje een interview gegeven over duurzaam ondernemen. Dit verzoek kwam vanuit de gemeente. Uiteraad gaf 't Vosje gehoor aan dit verzoek. Hieronder leest het hele interview:


Lees verder

Voordeelweken!

woensdag 17 oktober 2012, Sinds deze week is er een nieuwe actie van start gegaan bij Eetpaleis ’t Vosje.


Lees verder

't Vosje De Driesprong op zoek naar kok en keukenhulp!

woensdag 3 oktober 2012, In het gezellige en drukke centrum van Rosmalen zijn we op zoek naar een ambitieuze, hardwerkende, enthousiaste en zelfstandige kok en een keukenmedewerker.


Lees verder

't Vosje voert voorlopig geen prijsverhoging in, ondanks BTW verhoging!

maandag 24 september 2012, 't Vosje is niet van plan haar prijzen te verhogen als de BTW met 2% omhoog gaat.


Lees verder

All you can eat concept slaat aan in Rosmalen!

woensdag 12 september 2012, 't Vosje De Driesprong is nu drie weken open en we ontvangen veel lovende woorden van onze gasten.


Lees verder

't Vosje De Driesprong opent haar deuren!!

woensdag 5 september 2012, 't Vosje De Driesprong is maandag 3 september open gegaan


Lees verder

Verbouwing 't Vosje De Driesprong verliep op schema!

maandag 20 augustus 2012, De verbouwing van 't Vosje De Driesprong verliep goed op schema. Het pand werd eerst helemaal gestript en leeggeruimd.


Lees verder

Het is weer zover…De nieuwe oogst!

woensdag 8 augustus 2012, De frites van Eetpaleis 't Vosje is afkomstig van de nieuwe oogst aardappelen.


Lees verder

Vanaf zaterdag 11 augustus gaat ‘t Vosje De Driesprong verbouwen

woensdag 1 augustus 2012, Op zaterdag 11 augustus begint ’t Vosje de Driesprong aan een ingrijpende verbouwing die een paar weken in beslag zal nemen. Uiterlijk begin september hopen we de zaak te kunnen heropenen!


Lees verder

1 op de 3 gasten pint bij Eetpaleis 't Vosje!

woensdag 18 juli 2012, Op dit moment pint 1 op 3 gasten bij Eetpaleis 't Vosje! Sinds 3 jaar kunnen gasten bij 't Vosje pinnen via het internet en gelukkig wordt dat steeds vaker gedaan!


Lees verder

Nieuwe actie..

woensdag 18 juli 2012, Alle voordeelpashouders krijgen 25% korting op een broodje kipburger en een broodje visburger. Daarnaast krijgen ze ook 25% korting op een kipbugermenu en een visburgermenu!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje introduceert een broodje beenham!

woensdag 11 juli 2012, Ook tijdens de zomer periode maakt 't Vosje tijd om een nieuw product te introduceren! Sinds deze maand heeft Eetpaleis 't Vosje Rosmalen en Groote Wielen een nieuw broodje in haar assortiment, een broodje beenham.


Lees verder

Eetpaleis ‘t Vosje stapt over naar Spa!

woensdag 4 juli 2012, Na een paar jaar stapt Eetpaleis ’t Vosje weer over naar de nummer 1 waterleverancier van Nederland, namelijk Spa. Spa heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld in duurzaamheid en verantwoord ondernemen.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje ontvangt fairtrade certificaat Puro koffie!

woensdag 27 juni 2012, Deze maand hebben Eetpaleis 't Vosje Rosmalen en Groote Wielen het officiële fair-trade certificaat van Puro koffie mogen ontvangen.


Lees verder

‘t Vosje gaat naast Lipton thee ook over naar Lipton ice tea!

maandag 25 juni 2012, ’t Vosje verkocht al enige tijd de Lipton thee in alle drie haar filialen, maar stapt nu ook over naar de Lipton Ice Tea. Ice Tea is één van de populairste drankjes, voor op het terras. ’t Vosje De Driesprong heeft al enige tijd Lipton Ice Tea en gezien de positieve reacties heeft ’t Vosje ook besloten om het in te voeren bij de overige twee filialen!


Lees verder

IJsconcept 't Vosje De Driesprong is een groot succes

zondag 24 juni 2012, Ondanks dat de echte zomerse temperaturen nog uitblijven is de introductie van het nieuwe ijsconcept een groot succes! 't Vosje De Driesprong heeft al vele gasten mogen ontvangen voor een lekker, ambachtelijk, Italiaans ijsje! Daarnaast komen er veel positieve reacties bij 't Vosje binnen!


Lees verder

GRATIS bubbelbutton bij aankoop van een blikje fristi of chocomel!

zondag 24 juni 2012, Als u bij één van onze vestigingen een fristi of chocomel bestelt ontvangt gratis een bubbelbutton. Er zijn zes buttons die u allemaal kunt sparen! Daarnaast is er een speciale site waar een leuk spelletje op staat en waarmee er leuken prijzen te winnen zijn!


Lees verder

Personeel gezocht voor 't Vosje De Driesprong!

vrijdag 15 juni 2012,


Lees verder

Speciaal (sport) zomervoordeel voor onze voordeelpashouders!!

woensdag 6 juni 2012, Omdat het een echte sportzomer gaat worden ontvangen alle voordeelpashouder,vanaf dinsdag 5 juni, 25% korting op verse salades, verse slaatjes en vers opgemaakte huzarenschotels!


Lees verder

Speciaal (sport) zomervoordeel voor onze voordeelpashouders!!

dinsdag 29 mei 2012, Omdat het een echte sportzomer gaat worden ontvangen alle voordeelpashouder,vanaf dinsdag 5 juni, 25% korting op verse salades, verse slaatjes en vers opgemaakte huzarenschotels!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje als spreker op het Bossche Energieconvenant (BEC)

dinsdag 29 mei 2012, Ontmoeten, delen, leren en samenwerken. Dat staat centraal op het BEC-congres op donderdagmiddag 31 mei, in Sportcentrum Sportiom 's-Hertogenbosch. Het BEC-congres wordt georganiseerd door het Bossche Energieconvenant (BEC) en de Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW). Dagvoorzitter is Nederlands bekendste weervrouw Helga van Leur. Op uitnodiging van de gemeente gaat 't Vosje een presentatie geven over duurzame horeca.


Lees verder

Datum verbouwing 't Vosje De Driesprong is bekend!

maandag 28 mei 2012, Op maandag 13 augustus gaat 't Vosje De Driesprong verbouwen. Hoe we het gaan doen willen we nog geheim houden, maar dat het iets vernieuwend zal zijn kunnen wij u al verklappen!


Lees verder

Speciale EK producten verkrijgbaar!

woensdag 23 mei 2012, Op vrijdag 8 juni staat het EK weer voor deur en deze keer hoort Nederland, samen met Duitsland en Spanje tot de grote favoriet om het EK te winnen. Om alvast in de stemming te komen heeft Eetpaleis ’t Vosje speciale EK kindermenu’s!


Lees verder

CD Het Springlied van Stichting Bijzonder Gewoon verkrijgbaar bij 't Vosje!

woensdag 16 mei 2012, Stichting Bijzonder Gewoon lanceert het Springlied op CD! De CD is exclusief verkrijgbaar bij alle filialen van ’t Vosje! Op 10 mei 2012 om 15.45 uur lanceerde Stichting Bijzonder Gewoon in De Toonzaal te ‘s-Hertogenbosch ‘Het Springlied’ mét bijbehorende dans in een professionele videoclip. Doel van het muzikale project is om de talenten van kinderen met een verstandelijke beperking in de schijnwerpers te zetten.


Lees verder

Voordeelweken

woensdag 2 mei 2012, Vanaf deze week krijgen alle voordeelpashouders 25% korting om alle menu's!


Lees verder

't Vosje ontvangt u ook gastvrij tijdens Koninginnedag!

dinsdag 24 april 2012, Op maandag 30-4 barst het gezelligste nationale feest van Nederland los, Koninginnedag 2012! Alle drie de filialen zijn die dag natuurlijk geopend!


Lees verder

't Vosje gaat over op een nieuw logo!

woensdag 11 april 2012, ’t Vosje heeft besloten om langzaam een nieuw logo te introduceren! Een logo wat voldoet aan de tegenwoordige tijd en een logo die alle bedrijven van ’t Vosje gaan gebruiken.


Lees verder

't Vosje klaar voor een mooie lente!

woensdag 28 maart 2012, Met de introductie van een uitgebreide smoothiekaart, de funny slush en uitbreiding van het terras op De Driesprong is 't Vosje goed aan het voorjaar begonnen!


Lees verder

Meisjes VIPdag stichting Bijzonder Gewoon startte bij Eetpaleis 't Vosje!

woensdag 14 maart 2012, Op zondag 18 maart organiseerde stichting Bijzonder Gewoon een meisjes VIPdag! Het startpunt van deze leuke dag vond plaatst bij Eetpaleis 't Vosje in Rosmalen!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje sponsort radio 538, tijdens de War Child actieweek!

woensdag 7 maart 2012, Radio 538 zette zich van 9 tot en met 16 maart 2012 in om zoveel mogelijk geld op te halen, zodat War Child oorlogskinderen kan helpen. Tijdens die week trok radio 538 het hele land door om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Op zondag 11 maart stond radio 538 op de markt in Den Bosch. Eetpaleis 't Vosje verzorgde een GRATIS lunch voor ongveer 60 mensen die dit project mogelijk maakte, zodat ze zich daarna weer volledig konden inzetten voor War Child!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje neemt fristi op in haar assortiment.

woensdag 22 februari 2012, Fristi is een melkdrankje, die vooral erg populair is bij kinderen. Fristi werd voor het eerst in 1986 op de markt gezet!


Lees verder

Openingstijden tijdens de carnaval bij 't Vosje!

woensdag 8 februari 2012, Over ruim een week barst het carnaval weer los in Rosmalen. Tijdens de caranaval gaat 't Vosje de volgende openeningstijden hanteren:


Lees verder

Voordeelweken!!

woensdag 1 februari 2012, Alle voordeelpashouders krijgen 25% korting op de nieuwe actie! De voordeelpashouders krijgen de korting op de betreffende producten.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje introduceert de kaassouflé tomaat-mozzarella!

woensdag 25 januari 2012, Vanaf woensdag 25 januari kunnen alle gasten de nieuwe vegetarische snack van Eetpaleis 't Vosje proberen voor een proefprijs van €1,-!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje gaat nu nog duurzamer om met frituurolie!

vrijdag 20 januari 2012, Eetpaleis 't Vosje heeft in januari het nieuwe OES filtersysteem ( Oil Efficiency Systeem) in gebruik. Door het gebruik van dit systeem gaat de frituurolie 50% langer mee!


Lees verder

Ook buiten begint de winter nu!

woensdag 18 januari 2012, Nu buiten de temperatuur eindelijk begint te dalen zijn de 'winterproducten' van Eetpaleis 't Vosje extra in trek!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje blijft zich ook door ontwikkelen op bestuurlijk niveau!

woensdag 11 januari 2012, Eetpaleis 't Vosje is blij met het voorzitterschap van Roy van Veghel bij Koninklijke Horeca Nederland (KHN) afdeling Rosmalen! Roy die sinds 2008 al deel uit maakte van het bestuur van de afdeling had in 2011 aangegeven deze functie te ambiëren.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje introduceert de winterkroket! Proefprijs €1,-!

woensdag 28 december 2011, Ook tijdens de wintermaanden heeft Eetpaleis 't Vosje een nieuwe toepasselijke kroket gemaakt. De winterkroket is een kroket die bestaat uit verse boerenkool en gebakken spek!


Lees verder

Jaaroverzicht 2011

woensdag 28 december 2011, Eetpaleis 't Vosje Rosmalen en Groote Wielen bedienen op dit moment wekelijks ongeveer 10.000 gasten en zij worden geholpen door een team van 32 personen! Daarom is er ook wekelijks nieuws bij 't Vosje! Dus een kort jaaroverzicht!


Lees verder

Openingstijden tijdens de jaarwisseling

dinsdag 27 december 2011, Tijdens de jaarwisseling zijn er gewijzigde openingstijden. Voor beide vestigingen zijn er de volgende openingstijden:


Lees verder

Supervlaai Rosmalen per 1 december 't Vosje De Driesprong!

woensdag 30 november 2011, De laatste werkzaamheden, om vanaf donderdag 't Vosje De Driesprong te openen, worden verricht. 't Vosje De Driesprong wordt een winkel die zich gaat richten op de gasten die het centrum van Rosmalen bezoeken.


Lees verder

Kras en win het Grote Frietboek!

woensdag 23 november 2011, Bij besteding van €10,- ontvangen alle gasten een gratis kraskaart en maken ze kans op het Grote Frietboek!


Lees verder

Duurzame en milieuvriendelijke verpakkingen bij Eetpaleis 't Vosje!

dinsdag 22 november 2011, Milieu is een belangrijk onderdeel van het duurzaam ondernemen beleid van Eetpaleis ’t Vosje. Eetpaleis 't Vosje gebruikt veel verpakkingen maar houdt met de keuze van verpakking zoveel mogelijk rekening mee met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje 2 nieuwe sundea's!

vrijdag 18 november 2011, Speciaal voor deze tijd van het jaar heeft Eetpaleis 't Vosje 2 nieuwe sundea's in haar assortiment!


Lees verder

Terug in het assortiment: sundea stoofpeer!

woensdag 2 november 2011, Na het succes van vorig jaar heeft Eetpaleis 't Vosje dit jaar opnieuw de sundea stoofpeer in haar assortiment opgenomen.


Lees verder

De herfstkroket is nog enkele weken verkrijgbaar!

woensdag 26 oktober 2011, De herfstkroket is nog slechts enkele weken verkrijgbaar. De winterkroket is wordt op dit moment nog getest en zal op 21-12 geintroduceerd worden!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje op plaats 37 en 94 in cafetaria top 100!

dinsdag 25 oktober 2011, Eetpaleis 't Vosje is trots om, als enige niet formule bedrijf, met 2 winkels in de cafetaria top 100 te staan. Plaats 37 én 94 zijn respectievelijk voor 't Vosje aan de Raadhuisstraat en die aan de Groote Wielenlaan. Om deze prestatie met u te vieren komt er binnenkort een spectaculaire actie met VEEL extra pasvoordeel!


Lees verder

Voordeelweken!!

woensdag 5 oktober 2011, Alle voordeelpashouders krijgen 25% korting op de nieuwe actie.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje gebruikt biologisch rundvlees en varkensvlees!

woensdag 28 september 2011, Het dierenwelzijn vindt Eetpaleis ’t Vosje erg belangrijk. Daarom heeft Eetpaleis ’t Vosje in 2011 besloten om voor diverse snacks, welke gemaakt zijn volgens eigen receptuur, uitsluitend biologisch rundvlees en biologisch varkensvlees te gaan gebruiken.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje wenst al haar gasten veel plezier op de 90's party!

woensdag 21 september 2011, Vorige week konden alle gasten GRATIS kaarten krijgen, ter waarde van € 27,50 per stuk, voor de 90's party.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje Groote Wielen ondergaat kleine verbouwing!

vrijdag 16 september 2011, In september heeft bij Eetpaleis 't Vosje Groote Wielen een kleine verbouwing plaats gevonden, met als doel meer werkruimte te creëren in de ijshoek.


Lees verder

Familie Baars wint reischeque t.w.v. €1000,- bij Eetpaleis ‘t Vosje

donderdag 15 september 2011, De familie Baars is de winnaar geworden van de video actie en heeft daarmee een reischeque gewonnen ter waarde van € 1000,-. Deze reischeque werd mede door Thomas Cook Travel Shop Rosmalen beschikbaar gesteld!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje trots op haar personeelsleden!

woensdag 31 augustus 2011, Eetpaleis 't Vosje is bijzonder trots op haar personeelsleden, omdat er zondag 28 augustus een heel team klaar stond om vrijwillig 200 lunchpakketjes voor het G Toernooi klaar te maken!


Lees verder

Eetpaleis ’t Vosje gaat nog gezonder en duurzamer frituren!

woensdag 24 augustus 2011, Eetpaleis ’t Vosje frituurt al jaren met verantwoord frituurolie en brengt dat ook goed naar buiten toe. Mede daardoor heeft het in 2010 de award Verantwoord Frituren gewonnen. Eetpaleis ’t Vosje is en blijft steeds op zoek gaan naar een nog betere manier van frituren en heeft daarin een betere stap gemaakt. Sinds kort wordt er gefrituurd met een frituurolie wat Green Palm is gecertificeerd!


Lees verder

Ontbijt inwoners Groote Wielen mede mogelijk door Eetpaleis 't Vosje!

dinsdag 23 augustus 2011, Op zondag 28 augustus wordt er voor de inwoners van de Groote Wielen een ontbijt georganiseerd aan het strandje aan de Deltalaan. Om alles op tijd af te krijgen wordt er op dit moment nog hard gewerkt.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje sponsort benefitconcert voor Stichting de Upside van Down!

dinsdag 23 augustus 2011, Op zaterdag 8 oktober wordt er een waanzinnig benefitconcert georganiseerd t.b.v. de Stichting de Upside van Down!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje Rosmalen introduceert, smoothies!

woensdag 17 augustus 2011, Eetpaleis ’t Vosje Rosmalen introduceert vorige week de verkoop van verse smoothies. Het betreft hier om een pilot en bij succes wordt dit ook uitgerold naar onze andere vestiging Eetpaleis ’t Vosje Groote Wielen.


Lees verder

Met korting op salsa dansles gaan!

woensdag 3 augustus 2011, Op vertoon van de voordeelpas van Eetpaleis 't Vosje ontvangt u, bij Dansschool Bailando Salsa éénmalig € 10,00 korting op het cursusgeld!


Lees verder

Nu ook slush puppy met natuurlijke kleurstoffen!

woensdag 27 juli 2011, Eetpaleis 't Vosje heeft na de milkshake siropen, ook de slush siroop op basis van natuurlijke kleurstoffen! Deze slush siroop wordt speciaal voor Eetpaleis 't Vosje gemaakt!


Lees verder

Aan het woord...

dinsdag 26 juli 2011, In deze rubriek komt steeds één van onze vaste handelspartners aan het woord. In deze editie geeft Eetpaleis 't Vosje graag het woord aan, Frank Heijneman, eigenaar van Gast is Koning.


Lees verder

Voordeelweken!

zondag 24 juli 2011, Vanaf dinsdag 9 augustus krijgen alle voordeelpashouders 25% korting op de op een portie spareribs en een sparerib menu!


Lees verder

Belg breekt wereldrecord frieten bakken

zaterdag 23 juli 2011, Chris Verschueren uit het Belgische Kastel heeft het weredrecord frieten bakken gebroken. De 53-jarige uitbater van friture traiteur stond 83 uur onafgebroken achter de bakwand.


Lees verder

Red Bull sinds kort verkrijgbaar bij Eetpaleis ’t Vosje aan de Raadhuisstraat!

woensdag 20 juli 2011, Red Bull, het meest gedronken energiedrankje, is sinds kort verkrijgbaar bij Eetpaleis ’t Vosje aan de Raadhuisstraat. Eetpaleis ’t Vosje merkte dat daar de vraag, om een energiedrank in het assortiment op te nemen, het hoogst was. Daarom is besloten om dit product voorlopig nog niet in het assortiment op te nemen voor Eetpaleis ’t Vosje Groote Wielen.


Lees verder

Win een reischeque ter waarde van € 1000,-!!

woensdag 6 juli 2011, Maak een spectaculaire, ludieke of grappige video over Eetpaleis ’t Vosje en maak kans op een reischeque ter waarde van € 1000,-!


Lees verder

Eetpaleis ’t Vosje geeft GRATIS 200 lunchpakketjes weg!

woensdag 22 juni 2011, Op zondag 28 augustus vindt de vierde editie van het Haribo G-Toernooi plaats, op het sportpark van OJC Rosmalen.


Lees verder

Eetpaleis ‘t Vosje goed vertegenwoordigd bij de voetbalwedstrijd!

woensdag 22 juni 2011, Om het jubileum jaar van OJC Rosmalen af te sluiten vonden er afgelopen week diverse evenementen plaats. Zo werd er onder andere een voetbalwedstrijd georganiseerd tussen mensen uit de horeca en de winkeliers uit Rosmalen.


Lees verder

Bezoek eens het frietmuseum in Brugge!

woensdag 22 juni 2011, Als je alles wilt weten van friet, bezoek dan eens het Frietmuseum in de Saaihalle in Brugge.


Lees verder

Aan het woord..

maandag 20 juni 2011, In deze rubriek wil Eetpaleis 't Vosje graag het woord geven aan Thomas Cook Rosmalen. Thomas Cook stelt samen met Eetpaleis 't Vosje de reischeque beschikbaar. Toen Thomas Cook Travel Shop in Rosmalen werd benaderd door Peter Vos van Eetpaleis ’t Vosje om een prijs in de vorm van een reischeque ter beschikking te stellen, wilden zij hier graag aan meewerken. Samen met Eetpaleis ’t Vosje, hebben we besloten om een reischeque ter waarde van €1000,- ter beschikking te stellen voor de persoon die de leukste video maakt!


Lees verder

Eetpaleis ‘t Vosje op zoek naar nieuw talent!

woensdag 15 juni 2011, Eetpaleis ’t Vosje is altijd op zoek naar nieuwe mensen die zich willen ontwikkelen in de fastservice branche. Een goede opleiding is daarbij heel belangrijk en daarom werkt Eetpaleis ’t Vosje samen met Fastserviceopleidingen.nl. Wil je een fulltime baan en toch een HBO diploma halen, kan dat bij Eetpaleis ’t Vosje!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje als decor voor een promotie filmpje!

woensdag 8 juni 2011, Eetpaleis 't Vosje Rosmalen was onlangs de locatie voor de opnames van een reclame film van de Souflesse!


Lees verder

Voordeelweken!!

dinsdag 31 mei 2011, Alle voordeelpashouders ontvangen 25% korting op de verse salades, slaatjes en huzarenschotels!


Lees verder

Verschillende frietrecords!

vrijdag 20 mei 2011, Door de jaren heen zijn er verschillende records met betrekking tot friet gehaald! Hieronder leest u er drie:


Lees verder

Aan het woord...

vrijdag 20 mei 2011, In deze rubriek geeft Eetpaleis 't Vosje graag het woord aan Roy van Veghel, algemeen manager van Eetpaleis 't Vosje. Het was maart 1997 toen ik voor het eerst moest werken bij Eetpaleis ’t Vosje. Ik was 16 jaar en dit was mijn eerste echte bijbaantje. Nu ruim 14 jaar later ga ik een stukje schrijven in de nieuwsbrief van Eetpaleis ’t Vosje. Als iemand mij dat 14 jaar geleden had verteld, zou ik hard zijn gaan lachen, maar dat maakt het leven ook zo boeiend en uitdagend om stappen te durven ondernemen die niemand verwacht.


Lees verder

Aspergekroket haalt regionale media!

donderdag 19 mei 2011, Nog nooit heeft een introductie van een nieuwe snack zoveel publiciteit en reacties opgeleverd als bij de aspergekroket.


Lees verder

Eetpaleis ‘t Vosje ambassadeur verkiezing Duurzaamste Fastservice Bedrijf van Nederland!

woensdag 18 mei 2011, Maandag 16 mei vond de prijsuitreiking plaats van de verkiezing meest


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje heeft twee nieuwe picknicktafels!

woensdag 18 mei 2011, Deze week heeft Eetpaleis 't Vosje twee nieuwe houten picknicktafels geleverd gekregen van de mensen van Cello.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje sponsort opening afvalmuur in het Kwekkeltje!

woensdag 11 mei 2011, Op woensdag 11 was de grote opening van de nieuwe afvalmuur in speeltuin 't Kwekkeltje. Eetpaleis 't Vosje sponsorde de ranja en ieder kind wat naar de speeltuin kwam ontving een flyer waarmee ze een gratis kinderfrites konden halen!


Lees verder

Tweede kaartje gratis voor Wunderland Kalkar

maandag 9 mei 2011, Bij bestelling van een gezinszak ontvangt u een flyer waarmee u het tweede kaartje, voor het attractiepark Wunderland Kalkar gratis krijgt!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje houdt Cola Zero in het assortiment!

woensdag 4 mei 2011, Eetpaleis 't Vosje heeft na een succesvolle intro actie besloten om cola zero vast in het assortiment op te nemen!


Lees verder

Aan het woord...

maandag 25 april 2011, In deze rubriek geeft Eetpaleis 't Vosje graag het woord aan Arine den Hartog, zij is voorzitster van de Stichting Bijzonder Gewoon. Stichting Bijzonder Gewoon kan al jaren rekenen op steun van Eetpaleis 't Vosje.


Lees verder

Funny slush krijgt in 2011 een vervolg!

woensdag 20 april 2011, Tijdens de lange winter is Eetpaleis 't Vosje druk bezig geweest om het ijsconcept weer zomer klaar te maken! Eén van de doelen was om het succes van de funny slush dit jaar weer te kunnen voortzetten. Na lang zoeken heeft Eetpaleis ’t Vosje weer een nieuwe funny slush gevonden!


Lees verder

Voordeelweken!!

woensdag 20 april 2011, Vanaf deze week krijgen alle voordeelpashouders 25% korting om alle menu's!


Lees verder

Sponsorovereenkomt met Eetpaleis 't Vosje ondertekend

zondag 17 april 2011, Vorig weekend ondertekenden Roy van Veghel namens Eetpaleis 't Vosje en Ad van der Donk namens Maliskamp afgelopen najaar aangegane sponsorovereenkomst.


Lees verder

Amerikanen eten de meeste frites!

zaterdag 16 april 2011, Een gemiddelde Amerikaan eet 23 kilo frites per jaar, daarmee zijn zij de grootste frites eters van de wereld.


Lees verder

Eetpaleis ‘t Vosje gaat vooruit met gastvrijheid!

woensdag 13 april 2011, In de maart zijn beide vestigingen van Eetpaleis ’t Vosje meerdere malen bezocht door verschillende Mystery-Guests van het bedrijf Gast is Koning. Tijdens die bezoeken let de gast op alle facetten van het bedrijf, dus gastvriendelijkheid, kwaliteit van producten enz. Eetpaleis ’t Vosje vindt het belangrijk dat alle gasten zich ‘thuis’voelen en goed worden geholpen.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje klaar voor het nieuwe pinnen!

woensdag 6 april 2011, Het oude vertrouwde pinnen gaat verdwijnen. Vanaf 1 januari 2012 kunt u niet langer met de magneetstrip op uw pinpas betalen. Dat betekent dat u een pinpas nodig heeft met een nieuwe chip. Banken zijn al een aantal jaren bezig met het uitgeven van deze nieuwe passen. Met de nieuwe chip op deze passen betaalt u nog veiliger, en net zo gemakkelijk. Eetpaleis 't Vosje heeft voor beide vestigingen haar voorbereidingen al getroffen, zodat u op beide manieren kunt pinnen.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje ook te volgen via Facebook!

woensdag 30 maart 2011, Sinds kort heeft Eetpaleis 't Vosje een pagina op Facebook. Facebook is de grootste sociaalnetwerksite die er op dit moment is met meer dan 500 miljoen gebruikers!


Lees verder

Aan het woord...

woensdag 23 maart 2011, In deze rubriek komt steeds één van onze vaste handelspartners aan het woord. In deze editie geeft Eetpaleis 't Vosje graag het woord aan, Rini van der Heijden, bestuurslid van de Rosmalense Judo Club.


Lees verder

We hebben weer slush puppy’s!!

zondag 20 maart 2011, Na een ‘lange winterslaap’ heeft Eetpaleis ’t Vosje weer slush puppy’s


Lees verder

Het oudste kunstwerk waarop frieten te zijn komt uit 1842!

vrijdag 18 maart 2011, Wie o wie waren het eerst die een frietje bakte?? Waren dat de Fransen, Belgen of misschien wel Nederlanders? Er is geen enkel historisch bewijs wie voor de allereerste keer een frietje heeft gebakken.


Lees verder

Voordeelweken!!

woensdag 16 maart 2011, Vanaf maandag 14 maart krijgen alle gasten die beschikken over de voordeelpas 25% korting op alle snacks die gemaakt zijn volgens eigen receptuur!


Lees verder

QR-code op de nieuwe placemats van Eetpaleis 't Vosje!

woensdag 23 februari 2011, De nieuwe placemats van Eetpaleis 't Vosje zijn voortaan voorzien van een QR-code. Als de QR-code wordt ingescand met een mobiele telefoon kom je bij de website van Eetpaleis 't Vosje!


Lees verder

Succesvolle introductie van 2 nieuwe producten!

vrijdag 18 februari 2011, Eetpaleis 't Vosje heeft in een korte tijd twee nieuwe producten met succes geïntroduceerd! Het gaat hierbij om de introductie van de tomatensoep en de groentekroket. Beide producten zijn gemaakt volgens eigen receptuur!


Lees verder

Aan het woord..

vrijdag 18 februari 2011, In deze rubriek komt steeds één van onze vaste handelspartners aan het woord. In deze editie geeft Eetpaleis 't Vosje graag het woord aan, André ten Braak directeur van ATB Elektro.


Lees verder

Lekkere Tomatensoep!

woensdag 9 februari 2011, Vanaf deze week is in beide vestigingen van Eetpaleis 't Vosje tomatensoep verkrijgbaar!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje stapt over naar milieuvriendelijke verpakking!

woensdag 26 januari 2011, Milieu is een belangrijk onderdeel van het duurzaam ondernemen beleid van Eetpaleis ’t Vosje. In onze dagelijkse werkzaamheden, of het nu gaat om eigen productie of om de administratie kiezen we zoveel mogelijk voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.


Lees verder

Aan het woord..

maandag 24 januari 2011, In deze rubriek komt steeds één van onze vaste handelspartners aan het woord. In deze editie geeft Eetpaleis 't Vosje graag het woord aan, Luc de Laat, bestuurslid van de basketbalvereniging de Black Eagles.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje geeft heerlijke haribo zakjes snoep weg!

woensdag 19 januari 2011, Eetpaleis 't Vosje zal proberen om alle kinderen die bij Eetpaleis 't Vosje komen een zakje goudbeertjes te geven. De goudbeertjes bestaan geheel uit natuurlijke smaak- en geurstoffen. Daarnaast is het goudbeertje ook glutenvrij!


Lees verder

Eetpaleis ’t Vosje heeft een eigen Youtube kanaal!

woensdag 12 januari 2011, Eetpaleis ’t Vosje heeft sinds kort een eigen kanaal op Youtube. Via dit kanaal zal Eetpaleis ’t Vosje diverse filmpjes uploaden!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje steunt earth water!!

maandag 27 december 2010, Eetpaleis 't Vosje gaat Earth Water steunen door pakjes Earth Water te verkopen! Tevens kunnen alle gasten vanaf deze week een gratis pakje earth water pakken bij één van de vestigingen van Eetpaleis 't Vosje!


Lees verder

Vanaf nu kindermenu’s met een kuipje appelmoes!

woensdag 8 december 2010, Eetpaleis ‘t Vosje voorziet de kindermenu’s van een kuipje appelmoes.


Lees verder

Aan het woord...

vrijdag 3 december 2010, In deze rubriek komt steeds één van onze vaste handelspartners aan het woord. In deze editie geeft Eetpaleis 't Vosje graag het woord aan, Ad van der Donk, voorzitter van de voetbalclub Maliskamp.


Lees verder

Profiteer nu van EXTRA voordeel!!

woensdag 1 december 2010, Alle voordeelpashouders ontvangen 25% korting op alle losse frites, met uitzondering van menu's en supertjes!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje steunt 2 nieuwe sportverenigingen!

woensdag 24 november 2010, Basketbal vereniging de Black Eagles en voetbalclub de Maliskamp zijn de nieuwe sportverenigingen die mee deelnemen aan de sponsor actie van Eetpaleis 't Vosje!


Lees verder

Succesvolle prijsuitreiking verantwoord frituren award!

vrijdag 19 november 2010, Woensdag 17 november kreeg Eetpaleis 't Vosje, uit handen van Dennis van der Geest, de award verantwoord frituren uitgereikt!


Lees verder

Dennis van der Geest is op 17 november bij Eetpaleis ‘t Vosje!!

woensdag 10 november 2010, Op woendsdag 17 november, vanaf 17:00 uur, zal Dennis van der Geest bij Eetpaleis 't Vosje aan de Raadhuisstraat zijn! Om 17:00 uur gaat Dennis ons mee helpen door frites te bakken! Dit had de voormalig judokampioen beloofd tijdens de uitreiking van de MVO Verantwoord Frituren Award.


Lees verder

Pin en win € 250,- !!

woensdag 3 november 2010, Eetpaleis 't Vosje doet mee met de week van het pinnen! Van 1 november tot en met 7 november maakt iedereen kans op €250,-als hij / zij de bestelling met de pin afrekent!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje wint MVO verantwoord frituren award!!

dinsdag 26 oktober 2010, Eetpaleis ’t Vosje kreeg tijdens het Cafetaria Top 100 event de MVO Verantwoord Frituren Award uitgereikt!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje steunt OJC ROSMALEN

zaterdag 23 oktober 2010, OJC ROSMALEN en Eetpaleis ’t Vosje zijn beide een begrip in Rosmalen. Zij staan voor kwaliteit en betrokkenheid. Eetpaleis ’t Vosje heeft dat o.a. bewezen door tweemaal te zijn verkozen tot beste cafetaria van Nederland en in 2010 zijn ze uitgeroepen tot meest duurzame fastservice bedrijf van Nederland.


Lees verder

Internetzuil als proef bij Eetpaleis 't Vosje!

vrijdag 22 oktober 2010, Vanaf maandag 1 november komt, als proef, een internetzuil te staan bij Eetpaleis 't Vosje. De zuil zal een week blijven staan!


Lees verder

Voordeelweken!!

woensdag 20 oktober 2010, Alle voordeelpashouders krijgen 25% korting op de nieuwe actie! De voordeelpashouders krijgen de korting bij aankoop van een saté naar keuze.


Lees verder

Eetpaleis ’t Vosje steunt uw sportvereniging!

maandag 20 september 2010, Sport is meer dan lichamelijke beweging. Sport leer mensen met elkaar omgaan, het bevordert de gezondheid en zorgt voor ontspanning. Eetpaleis ’t Vosje draagt daarom sporten een warm hart toe en wil dit stimuleren door middel van sponsoring van uw sportvereniging.


Lees verder

'Met korting naar Burgers' Zoo!!

woensdag 15 september 2010, Vanaf maandag 20 september krijgt u bij besteding van €5,- een kortingsbon van € 4,50 op elk Burgers'Zoo toegangskaartje!


Lees verder

Aan het woord...

dinsdag 14 september 2010, In deze rubriek komt steeds één van onze vaste handelspartners aan het woord. In deze editie geeft Eetpaleis 't Vosje graag het woord aan, Frank van Weerdenburg. Frank is directeur van Weerdenburg Web Works.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje steunt de actie: Klein Bedrag? pinnen mag! Ook in de horeca!

woensdag 25 augustus 2010, Initiatiefnemer voor deze campagne is Koninklijke Horeca Nederland. Betalen met de bankpas is niet alleen veiliger, maar ook een stuk sneller als met contant geld.


Lees verder

Aan het woord..

maandag 23 augustus 2010, In deze rubriek komt steeds één van onze vaste handelspartners aan het woord. In deze editie geeft Eetpaleis 't Vosje graag het woord aan, Pim van Teffelen. Pim is regioadviseur van Oost-Brabant voor Koninklijke Horeca Nederland.


Lees verder

Wordt jij onze nieuwe collega?

woensdag 18 augustus 2010, Eetpaleis 't Vosje is op zoek naar jong en gemotiveerd personeel voor een part-time functie.


Lees verder

Voordeelweken!

woensdag 11 augustus 2010, Alle voordeelpashouders krijgen 25% korting op de nieuwe actie. De voordeelpashouders krijgen de korting bij aankoop van een heerlijk, dagverse slaatje.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje werkt samen met Stichting Nederland Schoon!

dinsdag 10 augustus 2010, Eetpaleis 't Vosje heeft al diverse afvalbakken van Nederland Schoon geplaatst, maar gaat nu ook het logo gebruiken op de diverse verpakkingszakken!


Lees verder

Eetpaleis ‘t Vosje heeft een nieuw aircosysteem voor haar gasten en personeel!

woensdag 4 augustus 2010, Sinds twee weken kan Eetpaleis ’t Vosje Rosmalen gebruiken maken van haar nieuwe aircosysteem.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje staat op www.goedvoedsel.nu!

zondag 1 augustus 2010, Bij goede horeca hoort goede hygiëne. Dat spreekt voor zich! Bij Eetpaleis ‘t Vosje bereiken we dat door te werken met een systeem. We weten wat we doen; op elk moment van de dag en in iedere afdeling.


Lees verder

Succesvolle introductie van de speksnack!

woensdag 28 juli 2010, De introductie van de speksnack is zeer goed verlopen. Vorige maand introduceerde Eetpaleis ’t Vosje haar nieuwe snack die geheel volgens eigen receptuur wordt gemaakt. Met deze introductie bracht Eetpaleis ’t Vosje het totaal van snacks, die gemaakt worden volgens eigen receptuur, op twaalf.


Lees verder

Gewijzigde openingstijden tijdens de WK finale!

woensdag 7 juli 2010, Beide vestigingen van Eetpaleis ’t Vosje sluiten zondag om 20:00 uur. Voor het eerst in 32 jaar bereikt het Nederlands elftal de finale van het Wereldkampioenschap voetbal.


Lees verder

Gratis speksnack!!

dinsdag 29 juni 2010, Eetpaleis 't Vosje heeft een nieuwe snack ontwikkeld, de speksnack. deze snack is geheel gemaakt volgens eigen receptuur en bestaat uit: vers gerookte spek, gehakt, uien en specerijen.


Lees verder

Ook voordeel bij De Honden Sociëteit

woensdag 23 juni 2010, Op vertoon bij van uw voordeelpas krijgt u 5% korting op een cursus bij De Honden Sociëteit.


Lees verder

Maak kans op een vouwfiets!

woensdag 16 juni 2010, Onlangs kregen alle gasten, die bij Eetpaleis 't Vosje kwamen, een folder waarmee ze kans maakten op een vouwfiets!


Lees verder

Aan het woord...

dinsdag 15 juni 2010, In deze rubriek komt steeds één van onze vaste handelspartners aan het woord. In deze editie geeft Eetpaleis 't Vosje graag het woord aan, Remco van Leeuwen. Remco is werkzaam bij Interfastfood Rotterdam.


Lees verder

Voordeelweken!!

woensdag 9 juni 2010, Alle voordeelpashouders krijgen 25% korting op de nieuwe actie. Gedurende deze actie wil Eetpaleis 't Vosje vier sauzen voor bij de frites, welke gemaakt zijn volgens eigen receptuur, extra onder de aandacht brengen.


Lees verder

Nieuwe deelnemer met voordeelpas Eetpaleis 't Vosje!

dinsdag 25 mei 2010, Jumping Den Bosch is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het verhuur van o.a. springkussens, speeltoestellen en partybenodigdheden.


Lees verder

Nederlands populairste koekje verkrijgbaar bij Eetpaleis 't Vosje!

woensdag 19 mei 2010, "(H)eerlijke koffie vraagt om (h)eerlijke koekjes" en daarom introduceert Eetpaleis 't Vosje de Fairtrade variant van Nederkands populairste koekje voor bij de koffie, het koffiekoekje!


Lees verder

Aan het woord..

zondag 16 mei 2010, In deze rubriek komt steeds één van onze vaste handelspartners aan het woord. In deze editie geeft Eetpaleis 't Vosje graag het woord aan, Huub Steenbekkers. Huub Steenbekkers is directeur van Huub Steenbekkers Advies en Schilderwerken BV.


Lees verder

Prijswinnaars bekend van de flyeractie!

woensdag 5 mei 2010, Op zaterdag 1 mei werden de prijswinnaars, van de flyeractie bekend gemaakt en werden de prijzen ook uitgereikt.


Lees verder

De asperge salade is weer verkrijgbaar!

woensdag 28 april 2010, Het asperge seizoen is weer begonnen en Eetpaleis 't Vosje speelt daar op in door de asperge salade weer in het assortiment op te nemen.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje kiest bewust!

woensdag 21 april 2010, Eetpaleis 't Vosje gebruikt alleen nog maar margarine dat voorzien is van het Ik Kies Bewust-logo.


Lees verder

Nieuw: de kindersundea

woensdag 14 april 2010, Eetpaleis 't Vosje heeft speciaal voor haar 'kleinere'gasten een sundea ontwikkeld!


Lees verder

Aan het woord...

zaterdag 10 april 2010, In deze editie van de nieuwsbrief gaan we een stukje terug de tijd in. 't Vosje bestaat namelijk 42 jaar en in die tijd is er veel veranderd en gebeurd.


Lees verder

Voordeelweken!

woensdag 7 april 2010, Alle voordeelpashouders krijgen 25% korting op de nieuwe actie. Voordeelpashouders krijgen 25% korting een de frikandel oriëntal en 25 % korting op een oriëntal menu.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje neemt Tea of Life op in haar assortiment!

woensdag 17 maart 2010, Tea of Life is een nieuw thee concept in Nederland en valt ook onder het fairtrade label.


Lees verder

Food Reporter komt langs bij Eetpaleis 't Vosje!

woensdag 10 maart 2010, De Food Reporter van Deli Xl, is iemand die door het hele land reist. Struinend over beurzen, evenement, keukenvloeren en rode lopers, gaat hij op zoek naar antwoorden van professionals.


Lees verder

Aan het woord..

dinsdag 9 maart 2010, In deze rubriek komt steeds één van onze vaste handelspartners aan het woord. In deze editie geeft Eetpaleis 't Vosje graag het woord aan Bert Hendriks. Bert Hendriks is directeur van HHGroep Horeca Administraties BV.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje kijkt kritisch naar het visassortiment!

woensdag 24 februari 2010, Paling is volgens vele instanties een bedreigd diersoort. Daarom heeft Eetpaleis 't Vosje besloten om de paling per direct uit het assortiment halen.


Lees verder

Aan het woord...

maandag 22 februari 2010, In deze rubriek komt steeds één van onze vaste handelspartners aan het woord. In deze editie geeft Eetpaleis 't Vosje graag het woord aan Gerard van Veghel. Gerard van Veghel is directeur van Drukkerij Primair. Drukkerij Primair B.V is in januari 2001 opgericht en gevestigd in het centrum van Rosmalen. Wij zijn gespecialiseerd in zakelijk- familie en verenigingsdrukwerk.


Lees verder

Extra pasvoordeel van 50%

woensdag 3 februari 2010, Tijdens de actie, die loopt van 1-2 t/m 28/2 krijgen alle voordeelpashouders 50% korting op de betreffende producten.


Lees verder

Ook bij stomerij Cristal Cleaning krijgt u korting!

woensdag 27 januari 2010, Bij stomerij Cristal Cleaning op de Molenhoek passage ontvangt u 10% korting op het totaal bedrag, mits u een voordeelpas van Eetpaleis 't Vosje heeft.


Lees verder

Eetpaleis ‘t Vosje Groote Wielen heeft een nieuwe HR frituuroven!

woensdag 20 januari 2010, Eetpaleis ’t Vosje Groote Wielen heeft na ruim 1 jaar open te zijn, een toekomst gerichte investering gedaan. Op sommige momenten bleek dat de huidige bakwand onvoldoende capaciteit had om aan de vraag van frites te kunnen voldoen, hierdoor is besloten om een compleet nieuwe bakwand te plaatsen!


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje is het duurzaamste fastservicebedrijf van Nederland!!!

dinsdag 12 januari 2010, Eetpaleis 't Vosje is vandaag tijdens de vakbeurs Horecava uitgeroepen tot het duurzaamste fastservicebedrijf van Nederland.


Lees verder

Aan het woord...

zondag 10 januari 2010, In deze rubriek komt steeds één van onze vaste handelspartners aan het woord. In deze editie geeft Eetpaleis 't Vosje graag het woord aan Joop Renes. Joop Renes is directeur van Assurantiekantoor J. Renes BV .


Lees verder

Jaaroverzicht van Eetpaleis 't Vosje!

woensdag 30 december 2009, Het jaar 2009 zit er bijna op, tijd om eens met u terug te blikken. Maand voor maand kunt u nalezen wat er allemaal in 2009 heeft plaats gevonden bij Eetpaleis 't Vosje!


Lees verder

Aan het woord..

maandag 14 december 2009, In deze rubriek komt steeds één van onze vaste handelspartners aan het woord. In deze vierde editie geeft Eetpaleis 't Vosje graag het woord aan Wil Jansen. Wil Jansen is accountmanager bij Houwers Holtackers.


Lees verder

Maandactie!!

woensdag 2 december 2009, Deze maandactie bestaat uit een Buffalo, broodje Buffalo en een Buffalo menu.


Lees verder

Productinformatiemap!

dinsdag 1 december 2009, Eetpaleis ‘t Vosje heeft voor haar gasten een eigen productinformatie map ontwikkeld. Zo kan het personeel eventueel vragen van onze gasten goed en direct beantwoorden.


Lees verder

Natte, maar geslaagde personeelsdag!

woensdag 25 november 2009, Op maandag 23 November was het weer zover! Die dag stond in het teken van onze jaarlijkse personeelsdag!


Lees verder

Chinese Cafetariadag op bezoek bij Eetpaleis 't Vosje!

dinsdag 24 november 2009, Dinsdag 24 november organiseerde Koninklijk Horeca Nederland voor de vijfde achtereenvolgende keer de Chinese Cafetariadag, waarbij 16 Chinese cafetaria-ondernemers op bezoek gingen bij twee succesvolle cafetaria's.


Lees verder

Aan het woord..

zondag 22 november 2009, In deze rubriek komt steeds één van onze vaste handelspartners aan het woord. In deze derde editie geeft Eetpaleis 't Vosje graag het woord aan Rene Treur. Rene Treur is Field Sales Manager Nederland van Farm Frites.


Lees verder

Eetpaleis ‘t Vosje Groote Wielen bestaat 1 jaar!

woensdag 18 november 2009, Op donderdag 19 november 2009 is Eetpaleis ’t Vosje Groote Wielen en daarmee ook het winkelcentrum precies 1 jaar open!


Lees verder

Jury, duurzaamste fastservice bedrijf bezoekt Eetpaleis ’t Vosje!

woensdag 11 november 2009, Donderdag 29 oktober kreeg Eetpaleis ’t Vosje bezoek van de jury voor de verkiezing duurzaamste fastservice bedrijf van Nederland. Een zes koppige jury, onder leiding van Rob Geus ( bekend van het televisie programma de Smaakpolitie) en Jos van Alphen ( voorzitter KHN sector fastservice) kwamen op bezoek bij Eetpaleis ’t Vosje om vragen te stellen over het onderwerp duurzaam ondernemen.


Lees verder

Nu ook voordelig sporten met de voordeelpas!!

woensdag 4 november 2009, Als u gaat sporten bij Healthclub Enjoy krijgt u daar op vertoon van de voordeelpas een aantrekkelijke korting


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje GW deelt gratis ijsjes uit!

zondag 1 november 2009, In oktober vierde de basisschool op de Groote Wielen haar 1 jarig bestaan!


Lees verder

Koffie assortiment van Eetpaleis ’t Vosje bestaat uit Fair Trade producten!

woensdag 14 oktober 2009, Eetpaleis ’t Vosje maakt al enig tijd gebruik van koffiebonen van Max Havelaar. Max Havelaar zorgt ervoor dat de koffieboeren er een eerlijke prijs voor krijgen.


Lees verder

Aan het woord..

zaterdag 10 oktober 2009, In deze rubriek komt een van onze vaste leveranciers / partners aan het woord. Deze keer Gijs Okkerman, directeur van QBTEC BV.


Lees verder

Eetpaleis ‘t Vosje in finale duurzaamste fastservice bedrijf van Nederland!

woensdag 7 oktober 2009, Eetpaleis 't Vosje heeft te horen gekregen dat ze zijn doorgedrongen tot de finale in de verkiezing van het duurzaamste fastservice bedrijf van Nederland! Op donderdag 29 oktober komt er een zeskoppige jury langs om Eetpaleis 't Vosje te bezoeken en inhoudelijk ingaan op het thema duurzaamheid.


Lees verder

Weer extra voordeel met de voordeelpas van Eetpaleis ’t Vosje!

woensdag 30 september 2009, Twee nieuwe bedrijven hebben zich aangesloten bij de voordeelpas van Eetpaleis ’t Vosje.


Lees verder

Maandactie!!

woensdag 23 september 2009, Tijdens de maandactie krijgen alle voordeelpashouders 25% korting op de betreffende producten.


Lees verder

Voordeelpas ‘t Vosje breidt zich snel uit!

woensdag 9 september 2009, Deze week zijn er opnieuw 3 bedrijven bijgekomen, waar u korting krijgt op vertoon van uw voordeelpas. Bij Electro World Verhallen, Jeansbarn en De Veer krijgt u op vertoon van de voordeelpas een aantrekkelijke korting.


Lees verder

Aan het woord....

woensdag 9 september 2009, In deze rubriek komt een van onze vaste leveranciers aan het woord. Deze keer Hein de Kok, directeur van de Kok Horeca. Samenwerking, kwaliteit en snelle service vormen de pijlers van de Kok Horecagroothandel b.v., onderdeel van Deli XL “just for Foodservice”.


Lees verder

Nu nog meer voordeel met de voordeelpas!

woensdag 26 augustus 2009, Met de voordeelpas krijgt u nu ook 5% korting op een broodje hamburger ’t Vosje en een stick ’t Vosje. Daarnaast krijgt u ook korting op de warme broodjes die voorzien zijn van een snack, die gemaakt is volgens eigen receptuur.


Lees verder

Vraag nu uw voordeelpas aan!

woensdag 12 augustus 2009, Sinds deze week kunt u een voordeelpas van Eetpaleis 't Vosje aanvragen. Met de voordeelpas ontvangt u 25% korting op de maandacties.


Lees verder

Twee prijswinnaars bij ‘t Vosje Rosmalen!

woensdag 5 augustus 2009, Sinds kort heeft Eetpaleis ’t Vosje met succes de nieuwe kaassoufflé geïntroduceerd. Om de mening van onze gasten te weten werden er bij elke verkochte kaassoufflé een speciale flyer meegegeven.


Lees verder

Eetpaleis ‘t Vosje past hamburger aan!

woensdag 29 juli 2009, Op verzoek van vele gasten heeft Eetpaleis ’t Vosje besloten om de hamburger aan te passen.


Lees verder

Terug van weggeweest!

donderdag 9 juli 2009, Eetpaleis ’t Vosje heeft op verzoek van haar gasten besloten om de halve haan opnieuw in het assortiment op te nemen.


Lees verder

Prijswinaars Vaderdagactie bekend!

woensdag 1 juli 2009, Uit de enkele honderden ingevulde kaartjes werden maandag 3 winaars getrokken.


Lees verder

Vernieuwde kaassoufflé bij ‘t Vosje!

woensdag 24 juni 2009, Sinds kort heeft Eetpaleis ’t Vosje een vernieuwde kaassoufflé in het assortiment opgenomen.


Lees verder

Nieuwe snack bij Eetpaleis ’t Vosje!

woensdag 17 juni 2009, Vanaf deze is week is er een nieuwe snack verkrijgbaar bij Eetpaleis ’t Vosje: namelijk de kroketstick!


Lees verder

Win met Vaderdag mooie prijzen!!

woensdag 10 juni 2009, Op zondag 21 juni maken alle gasten kans op mooie prijzen tijdens de Vaderdag actie van Eetpaleis ‘Vosje.


Lees verder

Terras op de Groote Wielen is nu compleet!

woensdag 3 juni 2009, Met het plaatsen van drie grote parasols is het terras op bij Eetpaleis ’t Vosje Groote Wielen compleet.


Lees verder

Eetpaleis ‘t Vosje op de Mexicaanse tour!

woensdag 27 mei 2009, De nieuwe actie van Eetpaleis ’t Vosje heeft een Mexicaans tintje. Met een pistolet Mexicaanse kip en een Mexicaans menu heeft Eetpaleis ’t Vosje weer 2 nieuwe producten bedacht.


Lees verder

Terras op de Groote Wielen bijna compleet!

woensdag 20 mei 2009, Rondom het terras bij ’t Vosje op de Groote Wielen zijn nu terrasschotten geplaatst. Door deze schotten kunnen de gasten nu lekker uit de wind gaan zitten.


Lees verder

Gratis ijs uitdelen was een groot succes!

donderdag 14 mei 2009, Afgelopen woensdag deelden ze bij de Groote Wielen gratis ijs uit. Dit bleek een enorm succes. Kinderen uit de Groote Wielen, maar ook daarbuiten wisten ze de weg naar ’t Vosje goed te vinden.


Lees verder

Film over Eetpaleis ‘t Vosje is nu online!

woensdag 6 mei 2009, De door Thuis in Rosmalen gemaakte film staat sinds kort ook op onze internetsite.


Lees verder

Yogo fruit weer verkrijgbaar bij 't Vosje!

woensdag 29 april 2009, Sinds deze week heeft Eetpaleis ‘t Vosje yogo fruit weer in het assortiment opgenomen.


Lees verder

Succesvolle editie Thuis in Rosmalen!

woensdag 22 april 2009, Wat is het geheim achter 'Succesvol Ondernemen' in Rosmalen? Op de zevende manifestatie van de Stichting Thuis in Rosmalen zocht actrice/ presentatrice Petra Kagchelland gisteren in de Kentering naar antwoorden. "Goed georganiseerd en harde werkers", typeerde wethouder Bert Pauli de Rosmalense ondernemers in zijn openingswoord.


Lees verder

Eetpaleis ’t Vosje bij succesvol ondernemen Thuis in Rosmalen!

dinsdag 14 april 2009, Donderdag 16 april is de Theaterzaal van De Kentering het kloppend hart van het programma Succesvol Ondernemen. De stichting Thuis in Rosmalen organiseert daarmee de zevende thema avond over onderwerpen die bij de inwoners leven.


Lees verder

Eetpaleis ‘t Vosje is een erkend leerbedrijf!

woensdag 18 maart 2009, Al jaren is Eetpaleis ’t Vosje een erkend leerbedrijf. Om een leerbedrijf te worden dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen die het bureau Kenwerk stelt.


Lees verder

Eetpaleis ‘t Vosje ontvangt het keurmerk voedselveiligheid!

woensdag 11 maart 2009, Deze week ontving Eetpaleis ‘t Vosje voor beide vestigingen het officiele keurmerk voedselveiligheid. Deze werd uitgereikt door het hygiene bureau Houwers Holtackers.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje frituurt wel in gezond vet!

woensdag 4 maart 2009, Eetpaleis ’t Vosje frituurt al jaren in gezond vet. Ongeveer 50% van alle 5000 cafetaria frituren verantwoord. Een aantal waarvan ’t Vosje vindt dat het nog hoger moet liggen.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje steunt Stichting Bijzonder Gewoon!

vrijdag 6 februari 2009, Eetpaleis 't Vosje steunt al jaren verschillende goede doelen. Deze week geven we extra aandacht aan de Stichting Bijzonder Gewoon.


Lees verder

Zwarte schaaltjes in de vitrine!

woensdag 28 januari 2009, Eetpaleis 't Vosje Rosmalen heeft haar witte vitrine schaaltjes vervangen voor zwarte vitrine schaaltjes.


Lees verder

Gratis kiwi bij ieder kindermenu!

woensdag 21 januari 2009, Eetpaleis 't Vosje speelt al jaren in op de gezondheidtrend.


Lees verder

Nieuw telefoon- en faxnummer Eetpaleis 't Vosje GW!

woensdag 14 januari 2009, Vanaf 14 januari heeft Eetpaleis 't Vosje GW een nieuw telefoon- en faxnummer gekregen.


Lees verder

Personeelsdag 2009

dinsdag 13 januari 2009, Op maandag 12 januari vond onze jaarlijkse personeelsdag plaats. Ook dit jaar was er weer voor een gevarieerd programma gezorgd.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje ook op hyves!!

woensdag 3 december 2008, Net zoals heel veel bedrijven in Nederland heeft ook Eetpaleis 't Vosje de weg naar hyves gevonden!


Lees verder

Lekkere erwtensoep!

woensdag 26 november 2008, De winter is vroeg dit jaar en daarom hebben we bij Eetpaleis ’t Vosje een lekker wintergerecht op de kaart gezet.


Lees verder

Feestelijke opening!!

vrijdag 21 november 2008, Het tijdelijk winkelcentrum werd op woensdag 19 november feestelijk geopend.


Lees verder

Vosje Groote Wielen vandaag officieel open!

woensdag 19 november 2008, Na een aantal weken hard werken, gingen maandag de deuren open van Eetpaleis ’t Vosje op de Groote Wielen. Na 2 dagen ‘proefdraaien’ gaat Eetpaleis ’t Vosje GW vanavond officieel open. Om 18.00 uur gaat ’t Vosje gezamenlijk met de Etos, Gall & Gall en Albert Heijn open.


Lees verder

De laatste week!!

woensdag 12 november 2008, De locatie op de Groote Wielen is bijna klaar. Deze week wordt er nog flink doorgewerkt om alles af te krijgen.


Lees verder

Nieuwe bakwand gezet!

woensdag 5 november 2008, Op maandag 3 november kreeg Eetpaleis ’t Vosje, aan de Raadhuisstraat, een nieuwe bakwand.


Lees verder

Update werkzaamheden Groote Wielen

vrijdag 31 oktober 2008, Na een week hard werken zijn weer een stap dichterbij opening gekomen.


Lees verder

Veel bedrijvigheid op de Groote Wielen.

woensdag 22 oktober 2008, Het was weer erg druk bij onze nieuwe locatie.


Lees verder

De verbouwing is begonnen!

dinsdag 21 oktober 2008, Op maandag 20 oktober kregen we de sleutel van het pand.


Lees verder

Nieuwe bedrijfsauto!

dinsdag 7 oktober 2008, Binnenkort is deze bedrijfsauto te zien in Rosmalen.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje Groote Wielen

woensdag 24 september 2008, Eetpaleis 't Vosje gaat samen met Ahold Vastgoed een noodvestiging beginnen op de Groote Wielen.


Lees verder