’t Vosje Raadhuisstraat (vandaag open tot 23.00u)
tel. 073-521 48 66
’t Vosje Groote Wielen (morgen 11.30u tot 21.00u)
tel. 073-522 55 82

Nieuws

Van bijnabaantje naar een vast contract!

donderdag 9 augustus 2018, Ruim een jaar geleden kwam Bas, via Stichting Bijzonder Gewoon,  bij Eetpaleis ’t Vosje terecht. Wat begon als een bijnabaantje werd daarna een stage en als beloning komt Bas vanaf augustus bij Eetpaleis ’t Vosje Rosmalen in vaste dienst.
Bas heeft afgelopen jaar zijn diploma behaald bij  Hub Noord-Brabant. Gedurende het jaar gaf Bas al aan dat hij graag bij ’t Vosje in vaste dienst wilde komen. Een serieus sollicitatiegesprek volgde en al snel bleek dat Bas een geschikte kandidaat zou zijn voor functie bij ’t Vosje.


Lees verder

Verse tapas en huzarenschotels voor thuis!

maandag 26 februari 2018, Zin in tapas, maar geen zin om uren in de keuken te staan? Bestel Tapas bij 't Vosje!


Lees verder

Betaal met de carnavalsmunt bij 't Vosje!

zondag 4 februari 2018, Op zaterdag 10 februari barst het carnaval weer los in Rosmalen.En ook dit jaar kunt u weer bij alle filialen van 't Vosje met de carnavalsmunt betalen! Opnieuw is er gedurende de carnaval 1 betaalmunt voor de Zandhazen en bijna alle horecabedrijven doen mee! Er zijn vijf horecagelegenheden waar men de munten kan kopen, dit kan bij,  De Kentering, Biercafé & Feestzaal D’n Beer, Grand café Bottles en Eetcafé De Likkepot. De vier zaken geven samen 1 munt uit die een waarde heeft van € 2,25.


Lees verder

NIEUW bij 't Vosje: Fuze Tea

donderdag 18 januari 2018, Eetpaleis 't Vosje introduceert vanaf vandaag een nieuwe ice tea! Fuze Tea is de perfecte combinatie van verfijnd thee extract, heerlijk fruitsap en kruidenextracten, voor een verrassende ijstheesmaak!


Lees verder

Onze openingstijden tijdens de feestdagen

woensdag 20 december 2017, Tijdens de feestdagen hanteren wij iets andere openingstijden dan dat u van ons gewend bent.


Lees verder

’t Vosje nieuwe Jeugdpartner v.v. OJC ROSMALEN

donderdag 19 oktober 2017, Met ingang van het seizoen 2017/2018 wordt ’t Vosje Jeugdpartner van v.v. OJC ROSMALEN. Het contract, dat tijdens de Business League is ondertekend, betekent een intensievere relatie tussen ’t Vosje en v.v. OJC ROSMALEN. In de loop der jaren heeft Eetpaleis ’t Vosje veel betekent voor onze vereniging. V.v. OJC ROSMALEN is erg blij dat ’t Vosje nu de complete jeugdafdeling gaat ondersteunen.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje het decor voor het Bijna-Baantjes feestje

maandag 10 juli 2017, Op dinsdagmorgen 4 juli werd het succes van de pilot van de BijnaBaantjes, van de StichtingBijzonderGewoon gevierd. Vele mensen, waaronder wethouder Kagie, waren deze ochtend bij 't Vosje aanwezig.



Lees verder

Eetpaleis 't Vosje staat ook op Proef Rosmalen!

woensdag 14 juni 2017, Eetpaleis 't Vosje is ook aanwezig op het nieuwe culinaire event van Rosmalen!!
'Proef Rosmalen' is een gezellig culinair event waarbij hapjes, drankjes en gezelligheid centraal staan. Het wordt gehouden op 24 & 25 juni op de Driesprong in Rosmalen.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje werkt mee aan de droomdag van Luuk

woensdag 10 mei 2017, Maandag 8 mei mochten we een bijzondere gast verwelkomen. Het was namelijk de droomdag van Luuk. Dream4Kids organiseerde deze dag en Luuk wilde graag als afsluiting van zijn droomdag eten bij Eetpaleis ’t Vosje! Het werd een smakelijke en gezellige afsluiting van zijn droomdag!
Dream4Kids laat de grootste dromen van kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een (jeugd)trauma in vervulling gaan tijdens een droomdag.


Lees verder

18 april zijn alle filialen van 't Vosje een dagje gesloten!

maandag 17 april 2017, Op 18 april is het weer zo ver! Dan hebben we onze personeelsdag. We zijn dan dinsdag 18 april de gehele dag gesloten!

Met veel plezier zien wij u graag woensdag weer.


Lees verder

Eetpaleis 't Vosje lanceert nieuw frites concept!!

woensdag 22 maart 2017, Eetpaleis 't Vosje lanceert nieuw frites concept!Het concept telt 8 frites en we hebben een speciale actie prijs voor iedereen! 


Lees verder

Introductie kippendijen is een succes!

maandag 6 maart 2017, De introductie van onze huisgemaakte kippendijen is een succes! De kippendijen zijn zowel los al in menuvorm te verkrijgen. Ze zijn ook in een BBQ variant te verkrijgen.


Lees verder

De shoarmakroket is er ook tijdens carnaval!

woensdag 15 februari 2017, De lekkerste snack tijdens carnaval weer verkijgbaar, de shoarmakroket.

Een heerlijke kroket met reepjes shoarma erin! De shoarmakroket eet je lekkerst met knoflooksaus! 


Lees verder

Bestellen en betalen via onze app wordt steeds populairder

dinsdag 24 januari 2017, De app is nu een half jaar beschikbaar en we mogen binnenkort onze 2500ste bestelling verwelkomen! Uiteraard zijn we constant bezig om de app te verbeteren! Zo is de wachttijd verkort en kunnen er meer bestellingen worden verwerkt.


Lees verder

Nieuw vegetarische snack bij Eetpaleis 't Vosje!

donderdag 12 januari 2017, Met de invoering van de Nasihap Oriëntal, heeft Eetpaleis 't Vosje een nieuwe vegetarische snack in haar assortiment! Hiermee speelt 't Vosje in op de toenemende vraag van vegetarische producten.


Lees verder