’t Vosje Raadhuisstraat (vandaag 12.00u tot 23.00u)
tel. 073-521 48 66
’t Vosje Groote Wielen (vandaag 11.30u tot 21.00u)
tel. 073-522 55 82

Duurzaam Ondernemen

Snacks en frites worden gefrituurd in vloeibaar frituurvet dat, in tegenstelling tot vast frituurvet, veel onverzadigde vetten bevat. Onverzadigde vetten hebben een gunstige invloed op het cholesterolgehalte. Dit is automatisch ook weer goed voor hart- en bloedvaten, dus beter voor uw gezondheid! Het verpakkingsmateriaal waaronder de papieren draagtassen en servetten, zijn gemaakt van gerecycled papier. Ook maakt ’t Vosje alleen gebruik van scharreleieren en schenkt het eerlijke koffie van Max Havelaar. Kortom: op verschillende vlakken maakt ’t Vosje bewust een verantwoorde keuze.

Kiesbewust

Eetpaleis ’t Vosje speelt in op de gezondheidtrend. Door gezonde producten in het assortiment op te nemen, speelt Eetpaleis ’t Vosje ook in op de huidige vraag in de markt. Verse jus d’orange, ijscocktails met vers fruit en dagverse salades zijn niet meer weg te denken uit het aanbod.

Eetpaleis ’t Vosje en Spa werken samen om meer schoon drink water te creëren in gebieden waar dat niet vanzelfsprekend is. Spa is partner van Unicef België WaSH-project waarbij 20 miljoen liter drinkwater wordt geschonken aan Mali.